Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kiedyś będzie tu ogród

Kiedyś będzie tu ogród

anka_ 13:36, 10 kwi 2017

jolanka napisał(a)
Pikne foty

anbu napisał(a)
Super foty zapodałaś

Jolanko, Aniu dziękuję.

frezja napisał(a)

Piękna roślinka.
Piękna Ewo, choć na początku zupełnie niedoceniana przezemnie. ale będę ją rozmnażać na wszelkie możliwe sposoby. Warta tego.

Makusia napisał(a)
Kobieto! Ale Ty zdjęcia robisz! Ogród śliczny i tak pokazany, że szczęka opada!
Kobieto!!! Weź se nie rób ze mnie jaj (no ja wiem, że Wielkanoc się zbliża, ale beż przesady...)

Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
anka_ 13:41, 10 kwi 2017

Toszka napisał(a)

Właśnie od Tessy dowiedziałam się, że cebulica sieje się jak wściekła...

Tess napisał(a)
Oczywiście, że cebulica syberyjska sieje się jak głupia. ....
Poza tym warto ją rozsadzać, wówczas szybciej się rozmnaża. Ja moje łany uzyskałam po trzech latach z jednej małej kępki.

Mary napisał(a)
U mnie cebulica też się wysiewa. W ubiegłym roku zebrałam nasionka i "wysiałam". Wyrosły takie malutkie szczypiorki. W tym roku jeszcze nie zakwitły.

Iwonko, Teresko, Marysiu- bardzo mnie cieszą takie opinie, bo roślinka warta zachodu. Będę siać, rozsadzać i co tam trzeba, żeby mieć więcej.

Dla Iwony- żeby nie było, że nie miałam cierpliwości porozkładać. Tylko proszę nie pisz, że do poprawki

Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Makusia 14:39, 10 kwi 2017

Ło Matko...co porozkładać? Wrzosy? Wrzośce? Kupa jakaś (obornik w sensie)? Weź no wyjaśnij ciemnogrodowi
Kawa 14:40, 10 kwi 2017

Aniaa śliczne foty
a twój strzępiastokory to się już moze obudził?
bo mój jakoś cicho siedzi si się zastanawiam czy żyje
anka_ 20:57, 10 kwi 2017

Makusia napisał(a)
Ło Matko...co porozkładać? Wrzosy? Wrzośce? Kupa jakaś (obornik w sensie)? Weź no wyjaśnij ciemnogrodowi
Matro to bażyna od Iwonki. Trochę zabawy miałam...

Kawa napisał(a)
Aniaa śliczne foty
a twój strzępiastokory to się już moze obudził?
bo mój jakoś cicho siedzi si się zastanawiam czy żyje
Kamilo mój też jeszcze śpi, ale nawet nie dopuszczam możliwości że nie żyje.
elka_ 22:08, 10 kwi 2017

Piękne zdjęcia pooglądałam, ambitne plany będę podglądać.
Pozdrawiam cię Aniu serdecznie
anka_ 22:57, 10 kwi 2017

Elu witam serdecznie, bardzo się cieszę że mnie odwiedziłaś.
Plany są i radość, że wreszcie mogę sadzić.

Dzisiaj następne roślinki doszły na jabłonkową.

Mira104 09:10, 11 kwi 2017

Ładne foty, dzięcioł no taki gość, też bym chciała u siebie Ty się ciesz Anka, że u Ciebie sadzą lasy, bo u mnie to drzewa lecą na potęgę. Mój syn zaczął studiować leśnictwo, a tu za chwilę drzewa, to w książkach będzie można pooglądać
Milka 16:13, 13 kwi 2017

anka_ napisał(a)
I jeszcze takiego gościa miałam

Dzięciołek czy dzięcioł średni?... hm... dla mnie zagadka

Super gość i ujęcie raz tylko u siebie widziałam
Murek ładnie zrobiony, dzieje się
Gruszka_na_w... 21:14, 13 kwi 2017

Śliczna ta cebulica. Najbardziej jednak zazdroszczę dzięcioła. W życiu nie widziałam żywego.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies