Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kiedyś będzie tu ogród

Kiedyś będzie tu ogród

Gosiek33 14:19, 02 cze 2017

anka_ napisał(a)

to języczka? pod brzozami rośnie?
anka_ 14:44, 02 cze 2017

Tak Gosiu, to Britt Marie Crawford. Rosnie niecały metr od pnia i ma się całkiem dobrze. Tylko w tamtym roku przy suszy (obok prawie 3 metrowej głębokości staw wysechł) zwiesiła listki. Nigdy nie była podlewana. I cudownie kwitnie.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
elka_ 14:51, 02 cze 2017

Troszkę obleciałam
Jak widać ogród żyje pod każdym względem i pomimo zabiegów pieskowych
Ptaki, gady, płazy, nad stawem flora się rozwija, ogród pięknieje czego chcieć więcej
Pozdrawiam
anka_ 15:21, 02 cze 2017

Elu ogród zaczyna żyć. Ku mojej ogromnej radosci. Bo jak dla mnie to o to w tej zabawie chodzi.

Mam...ma... hura... mam....!!!

Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Makusia 15:25, 02 cze 2017

Ty się lubujesz w dinozaurach, żmijach i robalach (wiem, że to motyl )
ryska 21:02, 02 cze 2017

Łubinki ładnie się starają. Cieszę się
Mój piesek(owczarek długowłosy) ostatnio złamał mi w szklarni dwa pomidory. Nie wiem po co tam wlazł.
Agania 22:36, 02 cze 2017

anka_ napisał(a)

Jejku, ale on krzywo na zdjęciu wyszedł. Muszę mu się dobrze przyjrzeć w realu...A za nim rośnie łan dzikiej marchewki... narazie... dla motyli...

Szczęka mi opadła, poproszę, a wręcz się dopominam o życiorys i dokumentację, toż to okaz jak z arboretum, Aniu mam niedosyt, życiorys poproszę...gąsieniczki nie poznaję, ale to nie Paź Królowej
Mirka 22:37, 02 cze 2017

anka_ napisał(a)
Elu ogród zaczyna żyć. Ku mojej ogromnej radosci. Bo jak dla mnie to o to w tej zabawie chodzi.

Mam...ma... hura... mam....!!!

A co to takie czarne ?
Margerytka40 22:48, 02 cze 2017

Ania,jak ja Cię rozumiem. Też mam dwa psy i są momenty,że mam ochotę je podusić. Ostatnio mój beagle uwziął się na trawki. Nie wiem ile razy je wsadzałam a on wykopywał. Zbierałam po ogrodzie to co zostało i znów wsadzałam. Już obiecałam sobie,że to ostatnie psy u mnie. Mój M mi nie wierzy.
Toszka 22:55, 02 cze 2017

Asiu, zdradzę ci w sekrecie, że Ania od ponad 2 tygodni co rano zaczyna dzień od sadzenia po wykopkach...podziwiam jej cierpliwość.