Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kiedyś będzie tu ogród

Kiedyś będzie tu ogród

Makusia 09:19, 07 cze 2017

A mnie zachwyca klon! Jeśli to ten ma "k", to właśnie gul mi skoczył, że mój zmarnowany
Mirka 10:16, 07 cze 2017

Aniu zaraz będą do zbioru super co Dzięki za sadzonki A i wąsiska im rosną że hej
mrokasia 10:49, 07 cze 2017

Ja problemów z psami raczej nie mam (rzadko puszczamy na ogród) ale za to koty... Myślę, że są bardzo zadowolone z posiadania tak dużej kuwety. Tylko trochę moje berberysy im się nie podobają, bo kłują w tyłek .
Kasya 11:02, 07 cze 2017

Ania, kasztanowce ładne, ogród Toszki tez, sosna przykuwa wzrok..
ale daj troche wiecej swoich fotek
anka_ 14:31, 07 cze 2017

Toszka napisał(a)
Najlepsze jest to, ze po zdjęciach widzę jak sosna Mollete rośnie. W tym roku i Golden Finger ma przyrosty do nieba.
Golden Finger to ta?

Kawa napisał(a)
Ania
normalnie szczęka mi opadła jak zobaczyłam twojego strzępka!!!!!!!!!!! piękny
i reszta też śliczna
pieseły hihihi urocze wariaty
mojemu starszemu też cos odbijało przez jakiś czas
może wiatry?

Toszkowy ogród mniam stożkowe cisy powalają
Wiesz Kamilo, że dopiero po zdjęciach do mnie dotarło jak on urósł. Stał praktycznie 2 lata w miejscu, w tamtym roku przybrał metr do góry. Ciekawe jak w tym sezonie...
Z piesami to już ręce opadają. O ile w części gospodarczej na doły to już nie zwracam uwagi, to na zakazanej części nigdy nie kopały. Może im przejdzie.
Toszkowe cisy ładniejsze niż na zdjęciach, bo jak dla mnie, ze względu na światło to ciężki ogród do robienie fotek.
Ale pokażę jeszcze czosnki które mnie zachwyciły, choć zdjęcie też nie oddaje ich wielkości.

Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
anka_ 14:33, 07 cze 2017

makadamia napisał(a)
Prawda? Każdziutka gałązeczka dokładnie na swoim miejscu
I jeszcze wietlice mnie zachwycają.

oj, zdecydowanie najwyższa się wybrać na lewy brzeg
A ty Asiu nie lewobrzeżna?

Makusia napisał(a)
A mnie zachwyca klon! Jeśli to ten ma "k", to właśnie gul mi skoczył, że mój zmarnowany
No niestety Martuś nie weim co to za jeden. ale cuuudy jest.

Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
anka_ 14:39, 07 cze 2017

Mirka napisał(a)
Aniu zaraz będą do zbioru super co Dzięki za sadzonki A i wąsiska im rosną że hej
Mireczko cieszę się, że nie dały plamy i ładnie rosną. I jakie zadbane masz, widziałam u ciebie w watku. U mnie pielenie w tyle

mrokasia napisał(a)
Ja problemów z psami raczej nie mam (rzadko puszczamy na ogród) ale za to koty... Myślę, że są bardzo zadowolone z posiadania tak dużej kuwety. Tylko trochę moje berberysy im się nie podobają, bo kłują w tyłek .
Kasiu moje psiaki to takie wiejskie. W dzień siedzą w kojcu, na noc są wypuszczane. I robią co chcą ostatnio. Z kotami niestety tez mam problem i to nie tylko swoimi. A do tego dzisiaj liczba sie zwiekszyła.

Kasya napisał(a)
Ania, kasztanowce ładne, ogród Toszki tez, sosna przykuwa wzrok..
ale daj troche wiecej swoich fotek
Kasiu dam... jeszcze dzisiaj. Bo potrzebuję rady na cito co do obsadzenia (oczekuję wizyty Ogrodowiczanki u mnie). Trwa lifting (czytaj-koszenie) terenu przed sesją.
makadamia 15:04, 07 cze 2017

anka_ napisał(a)
A ty Asiu nie lewobrzeżna?

No przecie po moim ogrodzie widać że nie
Toszka 15:51, 07 cze 2017

anka_ napisał(a)
Golden Finger to ta?

To Rositech, Pinus mugo 'Rositech'
anka_ 16:05, 07 cze 2017

makadamia napisał(a)

No przecie po moim ogrodzie widać że nie
No to zbiłaś mnie Asiu z tropu?... hm... cos mam jakieś dzisiaj zaćmienia...
Ale może to i lepiej, że prawobrzeżna. To w tym stylu poproszę o rady wieczorkiem

Iwonka to gdzie masz tą Golden Finger? Kurczę, naprawdę jakieś otępienie dzisiaj mam...

Idę robić fotki...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies