Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kiedyś będzie tu ogród

Kiedyś będzie tu ogród

mrokasia 23:17, 01 cze 2017

Aniu, witaj .
Weszłam ja sobie na Twój wątek i od progu zaatakowały mnie zwierzęta, kto wie może groźne, wolałam się nie przyglądać .
Ja mieszkam 2km od Puszczy Kampinoskiej i czasem dziki, sarny i łosie widuję, ale nie tak blisko, by im zdjęcia robić.
Pobuszuje tu u Ciebie, spróbuję warzywek
Gosiek33 08:24, 02 cze 2017

Ale, żeby aż piraniami je szczuć....
Kawa 10:49, 02 cze 2017

Ania foty śliczne
a pieseły..... no comments
sylwia_slomc... 11:26, 02 cze 2017

anka_ napisał(a)
Martuś posiadam na włościach żmiję zygzakowatą, więc taki pływający maluszek to przy tym błahostka. Choć czasami chciałabym mieć piranie w stawie- moje psiny bym wrzuciła... za codzienną demolkę

Tu rosły Stelle

A tu żurawki

A to tylko namiastka tego co potrafią....

Chyba bym zastrzeliła pod wpływem chwili , a potem płakała nad rośliną i nad psiną
jak ty przy nich dajesz radę utrzymać rośliny w ogrodzie?
sylwia_slomc... 11:27, 02 cze 2017

Na żmiję uważaj
Makao_J 12:07, 02 cze 2017

Psiny ostro sobie poczynają. Kapcia w łapę i po dupie
Agania 13:20, 02 cze 2017

Podzielam Twoją radość traszka wow...to juz prawdziwy staw masz , iryski już Ci rosną nad stawem, a moje porozrzucane...Ups

Macham i czekam też na fotki strzępka
anka_ 13:40, 02 cze 2017

mrokasia napisał(a)
Aniu, witaj .
Weszłam ja sobie na Twój wątek i od progu zaatakowały mnie zwierzęta, kto wie może groźne, wolałam się nie przyglądać .
Ja mieszkam 2km od Puszczy Kampinoskiej i czasem dziki, sarny i łosie widuję, ale nie tak blisko, by im zdjęcia robić.
Pobuszuje tu u Ciebie, spróbuję warzywek
Kasiu witaj serdecznie w moich progach. Miejsca zamieszkania zazdroszczę, fajnie masz. Mnie cieszy (jak już mam ogrodzone) że wszelkiej maści zwierzaków przybywa. Choć najbardziej cieszą te mniejsze- płazy, gady itp. Baaardzo chciałabym mieć jeże, ale wiem że to marzenie jest nie do spełnienia.

Gosiek33 napisał(a)
Ale, żeby aż piraniami je szczuć....
Gosiu żebyś ty słyszała jakie groźby pod ich adresem kierowałam.... Nawet mój eM sie wystraszył i przed pracą 0 5 rano "sadził" to co wykopywały. No ale... pogadam sobie co moje, pozłoszczę się ale i tak wiadomo że krzywdy im nie zrobię. Dziwi mnie tylko co psu odbiło na starość, bo nigdy nie było problemu. Teraz na emeryturze odkrył jakiś instynkt łowczy w sobie...

Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
anka_ 13:47, 02 cze 2017

Kawa napisał(a)
Ania foty śliczne
a pieseły..... no comments

sylwia_slomczewska napisał(a)

Chyba bym zastrzeliła pod wpływem chwili , a potem płakała nad rośliną i nad psiną
jak ty przy nich dajesz radę utrzymać rośliny w ogrodzie?
Sylwuś a ja myślałam że ty spokojna a strzelałabyś? Ale jak pisałam wyżej, po tych psich wyskokach nawet mój eM. boi się że coś im zrobię... Chociaż czasami mam ochotę strzelać do pewnych dwunożnych baranów...

sylwia_slomczewska napisał(a)
Na żmiję uważaj
Uważam... jeszcze po wypadku z osami ziemnymi to mam jedne butki do ogrodu.... gumowce do kolanem- aż się sąsiedzi śmieją.

Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
anka_ 13:52, 02 cze 2017

Makao_J napisał(a)
Psiny ostro sobie poczynają. Kapcia w łapę i po dupie
Najgorsze, że one doskonale zdają sobie sprawę że źle robią.

Agania napisał(a)
Podzielam Twoją radość traszka wow...to juz prawdziwy staw masz , uryski juz rosną nad stawem, a moje porozrzucane mam...Ups

Macham i czekam też na fotki strzępka
Traszka cieszy bardzo, mam nadzieję że to nie ostatnia niespodzianka.
Strzępek- ależ proszę...

Jejku, ale on krzywo na zdjęciu wyszedł. Muszę mu się dobrze przyjrzeć w realu...A za nim rośnie łan dzikiej marchewki... narazie... dla motyli...

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies