Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kiedyś będzie tu ogród

Kiedyś będzie tu ogród

Gosiek33 07:38, 15 cze 2017

Zielony i jakiś niepłochliwy - u mnie byle się ruszyć zawsze ucieka
jolanka 08:31, 15 cze 2017

Mnie tylko raz udało się zrobić zdjęcie dzięciołowi zielonemu. Piękny jest
Szalejesz niesamowicie. Energia Cie rozpiera niesamowicie. To czuć nawet przez ekran
anka_ 06:03, 17 cze 2017

Zana napisał(a)
Widzę, że fauna wszelkiej maści upodobuje sobie Twój ogród. Czytam o planach, ale nie jestem w stanie Ci nic podpowiedzieć. Odnoszę jednak wrażenie, że Ty bardzo dobrze wiesz czego chcesz. Na takiej przestrzeni to pewnie koszty są sporym ograniczeniem, żeby prędko efekt zobaczyć. A jak tam Twoje serby? Podrosły?
Anula ogólny zamysł mam. A co do konkretnych nasadzeń to chyba nie ma dojrzałego ogrodu w którym nie było nigdy zmian. Wszelka fauna cieszy, w końcu między innymi po to jest ogród. A co do ograniczeń- owszem, kasa jest dla mnie głównym.
Serby rosną ładnie. Nawet zrobiłam im fotkę, ale wyszły na niej jeszcze bardziej zarośnięte niż w realu. Mus opielić i dopiero wstawię. W tym roku masakra z tym zielskiem.

Gosiek33 napisał(a)
Zielony i jakiś niepłochliwy - u mnie byle się ruszyć zawsze ucieka
Gosiu zielony jest najmniej płochliwy z 4 dzięciołów które u mnie występują. Chyba z czarnym miałam największe kłopoty ze zrobieniem fotki.

jolanka napisał(a)
Mnie tylko raz udało się zrobić zdjęcie dzięciołowi zielonemu. Piękny jest
Szalejesz niesamowicie. Energia Cie rozpiera niesamowicie. To czuć nawet przez ekran
Też Jolu uważam, że zielony jest najpiękniejszy z dzięciołów. I bardzo się cieszę, że gości u mnie.
Energia mnie rozpiera mówisz..... hm... a ja mam wrażenie, że ledwo łażę. Jakaś ta wiosna dziwna, zielsko dogina i nie nadążam. Doba nie z gumy, łapki tylko dwie, pomocników zero, przeszkadzaczy mnóstwo.... Samo życie.

Pogody na weekend życzę i spokojnego deszczyku w nocy.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Gosiek33 10:42, 17 cze 2017

anka_ napisał(a)

Gosiu zielony jest najmniej płochliwy z 4 dzięciołów które u mnie występują. Chyba z czarnym miałam największe kłopoty ze zrobieniem fotki.

Też Jolu uważam, że zielony jest najpiękniejszy z dzięciołów. I bardzo się cieszę, że gości u mnie.

czyli co kraj to obyczaj U mnie czarny tak zawzięcie walczył z sosną, że dał sobie całą sesję foto zrobić i to z zupełnie bliska
Agania 21:25, 17 cze 2017

Dzięcioła zapraszam do mnie
ryska 21:49, 19 cze 2017

Moczarka kanadyjska mnie zadziwiła. Moja pływa tylko pod powierzchnią a tu taka wystająca nad lustro wody ma w sobie dużo uroku. Jutro moją jakoś usadowię wyżej
Staw super i żyjątka wszelkiej maści też.
anka_ 23:24, 19 cze 2017

Gosiek33 napisał(a)
czyli co kraj to obyczaj U mnie czarny tak zawzięcie walczył z sosną, że dał sobie całą sesję foto zrobić i to z zupełnie bliska
Mi czarnemu udało się tylko przez szybę cyknąć fotkę. Ale on bardzo żadkim gościem jest, widziałam tylko kilka razy. Zielone za to to stali bywalcy.

A takich bywalców mam w truskawkach...

Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
anka_ 23:26, 19 cze 2017

Agania napisał(a)
Dzięcioła zapraszam do mnie
Agatko ale tylko w odwiedziny, na stałe nie oddam.

A taki może być? Śmieszny, wyśpiewywał z obiadem w dziobie.

anka_ 23:29, 19 cze 2017

ryska napisał(a)
Moczarka kanadyjska mnie zadziwiła. Moja pływa tylko pod powierzchnią a tu taka wystająca nad lustro wody ma w sobie dużo uroku. Jutro moją jakoś usadowię wyżej
Staw super i żyjątka wszelkiej maści też.
Ona układa się po swojemu. A staw.. ach lepiej nie mówic... Sąsiad zaczął podlewać truskawki wodą z sąsiedniego stawu i w naszym poziom wody gwałtownie idzie w dół....

Moczarka kwitnąca.

Gosiek33 08:37, 20 cze 2017

anka_ napisał(a)
Mi czarnemu udało się tylko przez szybę cyknąć fotkę. Ale on bardzo żadkim gościem jest, widziałam tylko kilka razy. Zielone za to to stali bywalcy.

A takich bywalców mam w truskawkach...

Ależ tuptuś Faktycznie cały zwierzyniec masz