Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kiedyś będzie tu ogród

Kiedyś będzie tu ogród

anka_ 22:01, 01 sie 2017

No nie ma czego zazdrościć. Mam nadzieję, że przy reszcie będzie chłodniej.
Również pozdrawiam....
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Gosiek33 07:27, 02 sie 2017

Ciągle w temacie cypryśnika zobaczyłam fragment Maja w ogrodzie i pan sadził cypryśniki w stawie na wyniesionej górce chcąc zmusić je by szybko wypuściły pneumatofory
Kawa 09:58, 02 sie 2017

Ania spóźnione 100 lat!
hihi refleks mam

macham
Mala_Mi 20:08, 02 sie 2017

Cypryśniki są piękne w Bolestraszycach

anka_ 21:54, 02 sie 2017

Gosiek33 napisał(a)
Ciągle w temacie cypryśnika zobaczyłam fragment Maja w ogrodzie i pan sadził cypryśniki w stawie na wyniesionej górce chcąc zmusić je by szybko wypuściły pneumatofory
Gosiu z przyjemnością obejrzałam.

Kawa napisał(a)
Ania spóźnione 100 lat!
hihi refleks mam
macham
Kamilo dzięki wielkie. Fajnie, że odezwałaś się na forum.

Mala_Mi napisał(a)
Cypryśniki są piękne w Bolestraszycach

Aniu nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym je zobaczyć. Ale może....
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Agania 22:18, 06 sie 2017

Poważny wątek, cypryśnikowy
temat...odpisałam Ci na zapytanie

Miałam to sczęście, że Mariusz pokazał mi te dwie gałązki

Od razu wprowadziłam cypryśnika w ogrodzie, ale obcowanie z tymi drzewami w Bolestraszycach pozostaje bez dyskusji
jolanka 22:24, 06 sie 2017

Dyskusje cyprysikowe mi obce Ale żabka cudo Ja tylko ropuchy ganiam, tzn one uciekają jak mnie widzą
anka_ 00:17, 07 sie 2017

Agania napisał(a)
Poważny wątek, cypryśnikowy
temat...odpisałam Ci na zapytanie

Miałam to sczęście, że Mariusz pokazał mi te dwie gałązki

Od razu wprowadziłam cypryśnika w ogrodzie, ale obcowanie z tymi drzewami w Bolestraszycach pozostaje bez dyskusji
Agatko odpowiedź widziałam, bardzo dziękuję.

Co do cypryśników to i ja miałam dzisiaj szczęście zobaczyć. Mariusz w terenie pokazał różnice i teraz już wiem na co polować. Bolestraszyce cudowne......

jolanka napisał(a)
Dyskusje cyprysikowe mi obce Ale żabka cudo Ja tylko ropuchy ganiam, tzn one uciekają jak mnie widzą
Jolanko ja wreszcie w realu poznałam różnice między cypryśnikiem a metasekwoją. Łatwe do rozróżnienia jak się wie na co patrzeć.
Żabki cudne.
Mala_Mi 09:22, 07 sie 2017

Diabeł z diablikami się dogada zawsze

Daj na PW emila to wyśle grupowe Na pamiątkę
anka_ 21:58, 08 sie 2017

Aniu diablątka cuuuudowne, nie problem się z nimi dogadać. PW poszło.

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies