Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kiedyś będzie tu ogród

Kiedyś będzie tu ogród

anka_ 20:28, 20 lis 2017

Pszczelarnia napisał(a)
Zapomniałam jeszcze o Silberfeder - śliczny!
Ewo oba miskanty warte uwagi. Będę za nimi wyglądać na żywo.

Gosiek33 napisał(a)
Bardzo cieszę się, że tak dobrze się wpasowały

Gosiu zapewniam cię, że ja bardziej...

JoannA napisał(a)
Zebrałam nasionka 'Moudry' i 'Hameln Gold'. Stipę też chcesz?
Jakieś namiary do wysyłki na priv poproszę
Joanno dziękuję. PW

Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
sylwia_slomc... 20:45, 20 lis 2017

Świetne ujęcia ptaszków Ja się doczekałam grubodziobaAle fotka kiepska
Tess 23:16, 21 lis 2017

anka_ napisał(a)

Klon strzępiastokory- jako jedyne drzewo liściaste trzyma fason. Reszta po śnieżnej nawałnicy i nocnych mrozkach zupełnie łyse. Kocham go coraz bardziej...

Cynamonowy cudny, musiałam się sporo cofnąć, żeby go odnaleźć.
Strasznie się cieszę, że tak ładnie wygląda, bo też go zaprosiłam do swojego ogrodu. Na razie to maluszek, nawet kora się jeszcze nie strzępi. No i liście już stracił, krótko po posadzeniu.
anka_ 21:24, 22 lis 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Świetne ujęcia ptaszków Ja się doczekałam grubodziobaAle fotka kiepska
Sylwio ja czekam na "swojego". Muszę zrobić inny karmnik, bo do tego to raczej nie przylecą.

Tess napisał(a)

Cynamonowy cudny, musiałam się sporo cofnąć, żeby go odnaleźć.
Strasznie się cieszę, że tak ładnie wygląda, bo też go zaprosiłam do swojego ogrodu. Na razie to maluszek, nawet kora się jeszcze nie strzępi. No i liście już stracił, krótko po posadzeniu.
Witaj Teresko. Z cynamonowego napewno będziesz zadowolona. To bezproblemowe drzewko, cudowne całym rokiem. A zdjęcie nie oddaje jego piękna. Mój też już bez liści- teraz kora gra pierwsze skrzypce.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Margerytka40 22:04, 22 lis 2017

Aniu strzępek bardzo ładny . Zawsze jak widzę to mam ochotę na niego,może kiedyś. Macra u mnie podobna tylko malusia jeszcze.
Kasya 07:35, 23 lis 2017

U mnie tylko raz Byl taki osobnik z czerwonym kuperkiem
Za to sikorek są całe stada
Sojek tez...
anka_ 17:27, 23 lis 2017

Margerytka40 napisał(a)
Aniu strzępek bardzo ładny . Zawsze jak widzę to mam ochotę na niego,może kiedyś. Macra u mnie podobna tylko malusia jeszcze.

Asiu na strzępka namawiam, warto. To jedno z piękniejszych drzew. Moje macry też małe, to tegoroczne sadzonki od Toszki. I mam nadzieję, że będą pięknie rosły bo jestem nimi zachwycona.

Molinią też.

Kasya napisał(a)
U mnie tylko raz Byl taki osobnik z czerwonym kuperkiem
Za to sikorek są całe stada
Sojek tez...
U mnie dwa osobniki z czerwonymi kuperkami są codziennymi gośćmi od jakiegoś czasu. Ale najwięcej podobnie jak u ciebie sikorek. Sójki z daleka się trzymają, bo karmnik nowy i chyba się boją. Może z czasem wyszkolą się jak te twoje.

Hameln zachwyca...

Anabelki...

anka_ 17:30, 23 lis 2017

U Ewy/Pszczółki była mowa o dereniach- ja jestem coraz bardziej zachwycona Midwinter Fire

Montana...

Mary 17:39, 23 lis 2017

Aniu, czy te derenie teraz tak wyglądają?

anka_ napisał(a)
U Ewy/Pszczółki była mowa o dereniach- ja jestem coraz bardziej zachwycona Midwinter Fire

anka_ 17:42, 23 lis 2017

Tak Marysiu, to dzisiejsza fotka. Widać je z daleka- cudne są.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies