Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kiedyś będzie tu ogród

Kiedyś będzie tu ogród

anka_ 18:06, 23 lis 2017

Pierwsze spore mrozki spowodowały, że wszystkie liście opadły. Teraz pierwsze skrzypce gra kora...

i owoce...

Owocujących drzew i krzewów muszę dokupić.... dużo... bardzo dużo...
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Margerytka40 19:44, 23 lis 2017

Aniu a z montany jesteś zadowolona? Mam ją na liście zakupowej na przyszły sezon i robię rozeznanie. Co to za krzew z tak ślicznymi ,czerwonymi owocami?
Mirka 19:45, 23 lis 2017

anka_ napisał(a)
U Ewy/Pszczółki była mowa o dereniach- ja jestem coraz bardziej zachwycona Midwinter Fire

Montana...

No Ania piękny ci on.Nie wyrzucaj patyczków po cięciu plis.☺
Czy on teraz takie kwiaty ma?
Lulilaj 19:54, 23 lis 2017

anka_ napisał(a)
Pierwsze spore mrozki spowodowały, że wszystkie liście opadły. Teraz pierwsze skrzypce gra kora...

Na prawdę piękny ten klon
Witam się Aniu już oficjalne, kończę z tym podglądaniem
Kasya 19:58, 23 lis 2017

Masz Juz dużo ciekawych roślin
Miło fotki poogladac
A pogooglaj sobie jeszcze olszę czarna imperialis
anna_t 20:25, 23 lis 2017

anka_ napisał(a)

i owoce...

Owocujących drzew i krzewów muszę dokupić.... dużo... bardzo dużo...

przepiękne!!!!!!!!
tulucy 20:56, 23 lis 2017

Piękny ten dereń, bardzo piękny. I nawet znajdę u siebie miejsce na taki Zimowy ogień
anka_ 23:06, 23 lis 2017

Margerytka40 napisał(a)
Aniu a z montany jesteś zadowolona? Mam ją na liście zakupowej na przyszły sezon i robię rozeznanie. Co to za krzew z tak ślicznymi ,czerwonymi owocami?
Asiu z montany jestem bardzo zadowolona. Piękna, bezproblemowa i cudownie się przebarwia. A krzew o który pytasz to zwykła kalina koralowa 'Compactum'.

Mirka napisał(a)
No Ania piękny ci on.Nie wyrzucaj patyczków po cięciu plis.☺
Czy on teraz takie kwiaty ma?
Mirko cudowny... patyczków nie wyrzucę jeżeli będę cięła. Kwitnie cały czas odkąd go kupiłam, tj od lipca.

Lulilaj napisał(a)

Na prawdę piękny ten klon
Witam się Aniu już oficjalne, kończę z tym podglądaniem

Witaj Asiu. Ja właśnie "siedzę " u ciebie... jak ja zazdroszczę tej kopary... A klon warty zasadzenia.

Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
anka_ 23:11, 23 lis 2017

Kasya napisał(a)
Masz Juz dużo ciekawych roślin
Miło fotki poogladac
A pogooglaj sobie jeszcze olszę czarna imperialis
Oj Kasiu kusisz... kusisz... Ale olsza warta rozejrzenia się. Widziałaś ją w realu?

anna_t napisał(a)

przepiękne!!!!!!!!

Dzięki Aniu. Teraz kora, owoce grają pierwsze skrzypce. No i oczywiście zimozielone.

tulucy napisał(a)
Piękny ten dereń, bardzo piękny. I nawet znajdę u siebie miejsce na taki Zimowy ogień

Łucjo dereń i mnie pozytywnie zaskoczył. Tym bardziej, że od dwóch miesięcy stoi w wodzie. Ciekawa jestem jak będą wyglądać na tle śniegu.

Kasya 00:34, 24 lis 2017

Niestety tej nie widziałam na żywo ale jej lekki pokro mnie zauroczyl
Na żywo widziałam tylko odmianę lanciniata i bardzo mi się spodobała