anka_
08:59, 01 wrz 2015

Agnieszko takie prezenty ogromnie cieszą, ale i bardzo mobilizują. Muszę przecież im dać odpowiednią oprawę. Stipa cudowna, zdjęcia nie oddają jej zwiewności. Zakochana jestem w tej trawie bez pamięci. Ma zezwolenie na sianie się u mnie bez ograniczeń, nasionka oczywiście też zebrałam.
Witam cię serdecznie Agnieszko u mnie.
Ten upał i susza mnie dobija, wszystko się gotuje. Mam nadzieję, że w końcu przyjdzie zapowiadane ochłodzenie. Ale za to podgoniliśmy trochę prace przy ogrodzeniu. Doba za krótka.
Zaczynają kwitnąć trawy.
Witam cię serdecznie Agnieszko u mnie.
Ten upał i susza mnie dobija, wszystko się gotuje. Mam nadzieję, że w końcu przyjdzie zapowiadane ochłodzenie. Ale za to podgoniliśmy trochę prace przy ogrodzeniu. Doba za krótka.

Zaczynają kwitnąć trawy.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams