Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Buszując w zbożu i kukurydzy:)

Buszując w zbożu i kukurydzy:)

babka 18:17, 02 lip 2016

Rene, piękne jest ta Twoja brzozowa, już na niej pełno . Fajnie wygląda tam ta czerwień berberysów i RB, w ogóle fajne zestawienie roślin. Zwiewnie i energetycznie.

Wielkie drzewa zrobiły wielkie wrażenie. Uwielbiam stare drzewostany.
Cała reszta u Ciebie w tym sezonie ju bż ardzo dopracowana i bogata w rośliny.
Upraszam się o więcej spacerów z aparatem w ręku
hanka_andrus 18:46, 02 lip 2016

Jeszcze tu nie byłam, chyba? Odstrasza mnie to buszowanie w zbożu, no i ta kukurydza, kojarzy mi się nieciekawie. Ale zdanie zmienić muszę, i zaglądać tu częściej, bo ani zboża, ani kukurydzy na razie nie widziałam. Pozdrawiam
Gruszka_na_w... 21:06, 02 lip 2016

Piękne te stare drzewa A brzozowa rabata świetnie rokuje. Jesienią będzie się tam działo. Róże przepiękne!
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Marga 11:03, 03 lip 2016

Renatko, brzozowa mnie zachwyciła Pięknie skomponowałaś rośliny.
Fajnie że masz takie duże drzewa na działce. One dają niepowtarzalny klimat i chłodek. Stary jesion to moje najcenniejsze drzewo, mam do niego duży sentyment
Jana 17:50, 03 lip 2016

Uwielbiam Twoje zdjęcia zmieniłaś awatarek? Wirtualnie czuję jak pachnie Twój jesion daje klimatyczne miejsce
anabuko1 22:35, 04 lip 2016

Reniu, witaj!!
Piękne różne
Ale i duzo rożnych innych kwitnień, kolorów u ciebie widzę. Suuper.
Ja tez tak lubię
Kawa 11:41, 05 lip 2016

Reniu
cudnie masz
nawet ta żólta róża pięnie się wkomponowała
a anabelki wymiatają
jak ja żałuję że jeszcze ich nie mam ...
Anda 11:44, 05 lip 2016

07_Rene napisał(a)

Ja nawet też... Miałam jeszcze cytrynowo-kremową Miss Fine, ale nie przezimowała.

Uwieczniłam w końcu swojego jesiona (po lewej) i orzech włoski (po prawej). Pod jesionem jesienią rabatę planuje... Rośliny musiałam przenieśc z innego miejsca, czekają w doniczkach.

Cudowne są te Twoje wielkoludy Ciekawam, jaką rabatę tam wymyślisz
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 11:48, 05 lip 2016

07_Rene napisał(a)

U mnie podobnie... pączek bardziej czerwony.
Wczoraj Soul była lekko przypalona, pączek napompowany, dziwny...

Dziś ładnie się otworzył... Zapomniałam powąchać

Piękna ta różyczka z awatara. A podobna do MW?
Obejrzałam trochę zaległych pięknych zdjęć. Ślicznie masz. Tworzysz ten ogród z oddechem
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Milka 12:17, 05 lip 2016

Ale się wszystko rozrasta. Jesion i orzech olbrzymie, fajnie je pokazałąs i cudowne miejsce na nową rabatę, choć pracy nie zazdroszczę, z tym walczę u siebie