Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w duszy mi gra...

Ogród w duszy mi gra...

gardney 22:31, 06 lis 2014

Witaj Reniu! Dzięki za odwiedziny, nie jestem dobrą gospodynią, nie daję zdjęć swoich włości bo i też nic się nie dzieje od dłuższego czasu, nie mam kiedy wyjść na chwilę chociaż do ogrodu. Dziś podlewałam tylko dzięki temu że syn zechciał chwilę posiedzieć spokojnie na bajce a córka spała, jak wróciam to już mnie szukał po domu
Jak było jasno wieczorem to biegłam do ogrodu jak mąż przyszedł z pracy teraz nie ma szans
Na pielenie nie ma szans na razie a muszę przepielić a gdzie tam kopanie... ehh...
no ale już nie będę mranczeć może mi się uda
gardney 22:32, 06 lis 2014

jesień spadła na mnie jak grom z jasnego nieba... w listopadzie... a nie spodziewałam się, myślałam że będzie lato do wiosny hihi
Zielona 23:04, 06 lis 2014

Hej, co to za smutasy? Opole piękne, praca będzie przyjemna, a ogród masz taki, jak wielu tutaj marzy: czyli pusta karta. Wyluzuj i uwierz mi: miałam chwasty po pachy jeszcze wiosną. Mam nadal w drugiej części ogrodu. Powoli, małymi kroczkami. Nie wymagaj od siebie więcej, niż możesz zrobić. Bądź dumna z tego, co zrobiłaś do tej pory i czego się tu nauczyłaś. Ja wierzę, że będzie dobrze. Jeszcze niedawno nie miałaś wątku, a teraz dyskutujesz o termalnych warstwach kompostownika! Magda! To postęp ogromny!

Buziaki i... mam Cię na oku
Olili 10:40, 07 lis 2014

Chwilę mnie u Ciebie nie było a tu tyle planów się namnożyło!! Super zaglądam,kibicuję
gardney 12:53, 07 lis 2014

Marta taki jesienny dołek, dodatkowo sppowodowany niemoznoscia wyjścia z domu... Jestem zmęczona domem, moimi chorymi dzieciakami, mężem który wraca z pracy o niemiłosiernie późnych godzinach, chociaż z tej jego pracy żyjemy tak naprawdę... Zwykły dół jesienny, zaraz przejdzie. Odpoczywam w ogrodzie, a tu nie ma jak się wyrwać no i ta pogoda... Wczoraj ucieklam w książkę ale jajco pomogła - w feministycznym tonie to się jeszcze bardziej sfrustrowalam haha chyba na ukojenie nerwów zacznę czytać Kubusia Puchatka albo coś w ten deseń
Iza no właśnie z braku laku to tylko plany chyba za dużo na klatę biorę
aage 13:06, 07 lis 2014

Może coś na ukojenie duszy "Siła" Rhonda Byrne?
gardney 13:10, 07 lis 2014

Ooo muszę zobaczyć co to za pozycja dziękuję buziak na ten czas koniecznie muszę przytulić dobrą książkę
aage 13:26, 07 lis 2014

Ona daje niesamowitą wewnętrzną siłę, polecam
Olili 18:04, 07 lis 2014

gardney napisał(a)
Marta taki jesienny dołek, dodatkowo sppowodowany niemoznoscia wyjścia z domu... Jestem zmęczona domem, moimi chorymi dzieciakami, mężem który wraca z pracy o niemiłosiernie późnych godzinach, chociaż z tej jego pracy żyjemy tak naprawdę... Zwykły dół jesienny, zaraz przejdzie. Odpoczywam w ogrodzie, a tu nie ma jak się wyrwać no i ta pogoda...

Skądś to znam...
Chyba też z tej książki skorzystam..
popcorn 18:05, 07 lis 2014

Dziewczyny, trzymajcie się! Ja się pocieszam planowaniem długich podróży