Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w duszy mi gra...

Ogród w duszy mi gra...

gardney 11:38, 10 lis 2014

Iza ja piszę w trakcie zabawy z synem, młody się wkurza że klepie na komórce zamiast bawić się w garaze
Olili 11:39, 10 lis 2014

gardney 11:41, 10 lis 2014

Spokojnie mamy czas caaala zima na marzenia i plany
popcorn 11:54, 10 lis 2014

hehe... małe dzieci pozdrawiam!!
caaała zima przed nami!
Mathildis 14:22, 10 lis 2014

gardney napisał(a)
Iza ja piszę w trakcie zabawy z synem, młody się wkurza że klepie na komórce zamiast bawić się w garaze

też byś się denerwowała gdyby ktoś nie traktował Cię poważnie
07_Rene 21:19, 10 lis 2014

gardney napisał(a)
Izo tak czasem jest, nerwy mi się kończą i smutki wychodzą na wierzch, ale zawsze po tym wszystkim trzeba czekać na słońce no nie?

Karola zazdroszczę Ci podróży, ja się odzwyczaiłam, może kiedyś też tak się będę ratować. Jestem zdecydowanie meteoropatką

Dziś udało mi się wyskoczyć na ogród na chwilkę, troszkę przpieliłam, trochę posprzątałam. I trochę odpoczęłam od domowych hałasów

Magda, nawet nie wiesz jak bardzo Cię rozumiem Ach... nieraz jak Cię czytam, to jakbym samą siebie słyszała. I nawet z tymi garażami, błyszczykiem i wszystkim innym...
Widzę, że masz ambitne plany z ekranami, z osłonkami na donice... Ciekawa jestem efektu szczególnie osłonek...
gardney 22:55, 10 lis 2014

Aniu - synuś bardzo wymagający się zrobił odkąd ma siostrzyczkę, 18-kg dodatkowego ciałka do noszenia i przytulania, każe się traktować jak dzidziusia zazdrość pełną parą a ja w dodatku na ogrodowisku próbuję czytać, uczyć się, szukać nowych informacji... Jestem wiecznie w biegu mimo że w domu a synuś mnie potrzebuje. Po napisaniu poprzedniego postu wreszcie się z nim porządnie pobawiłam, bo sobie uświadomiłam nagle jak się tego domaga. mimo że nie czuję tych męskich zabaw w samochody autostrady i piętrowe garaże . Moje auta zawsze idą (podkreśam to idą) na zakupy, rozmawiają ze sobą itd. kończy się po dziewczyńsku - skażenie chromosomalne ;D z tym chyba mimo dobrych chęci nic nie zrobię hihi

Wiesz Reniu ja jestem też ciekawa efektu osłonek. Najbardziej chodzi o to jak zachęcić mojego męża żeby je zrobił Myślę że będę mu musiała pokazać ceny oryginalnych donic, może to go przekona A w zamierzeniu będą prostokątne więc też nie jakieś trudne tak mi się zdaje do zrobienia. Mąż tematu mnie i ogródka ma już naprawdę dosyć. Ja się zakręciłam mocno ogrodowo, bardzo mocno, wszyscy pukają się w czoło o co mi chodzi Czasem jest mi z tego powodu przykro. Ogród troszkę wypełnił pustkę we mnie - nudzi mnie siedzenie przed telewizorem wieczorami, ogród daje powiew czegoś co ciężko mi określić, nawet jeśli jeszcze nie jest to ogród w pełnym tego słowa znaczeniu. Gdzieś w głębi ogrodu znajduje się zdrowie mojej rodziny, dlatego tak mi na nim zależy. Nie do końcaa jestem zrozumiana. No i to wieczne zmęczenie. Nie biadolę ale bywa ciężko. Pozdrawiam!

gardney 23:03, 10 lis 2014

Karola - małe ale szybko stają się cwane i mądre, patrz wyżej Pozdrawiam i udanego wypoczynku!
Iwk4 00:32, 11 lis 2014

Magda, nie martw się na zapas. Ciesz się dzieciństwem swoich maluchów. One tego potrzebują, a ty też. Ogród poczeka do wiosny, będzie cieplej, wyjdziesz z dziećmi. Jak moje były małe, to czasem obiadu nie zdążyłam zrobić. Tyle pracy było. A teraz każde siedzi w swoim świecie, a mnie samotność doskwiera. Dzioba z pokoju nie wystawia, chyba, ze coś chcą
gardney 01:05, 11 lis 2014

Witaj Iwonko, wiem że trzeba się cieszyć tymi ulotnymi chwilami. Tylko czasem trudno z różnych względow takimi rzeczami się cieszyć...
Pewnie i ze mną tak będzie jak dzieci podrosną... Taki chyba kobiecy los Trzeba mieć dlatego swoje pasje np ogrodowe i je rozwijać i nie dać sobie wmówić że to głupoty Tego muszę się trzymać