Milka na dzisiejszym obchodzie zauważyłam,że i u moich tulipanków widoczne są kolorowe łebki
Mala_Mi - wytyczony przez Was tutaj kierunek mojej rabaty mniej więcej zostaje ,jak uda mi się poczynić jakieś zakupy,zapewne nie wcześniej niż po Świętach, to będę trąbić i mordować co do dalszych nasadzeń
Iwonadm - dziękuję,że zajrzałaś do mnie
Szemusia - czyli dobrze pamiętałam ,że to u ciebie było o nożycach do żywopłotu

,dzięki za info,ale z tego co wywnioskowałam to Ty się za to i tak nie bierzesz tylko mąż?
Kapelusz nie zakupiony,niestety nie o tej porze roku..a w necie ..przy każdym co podają rozmiar to ...za duży..Jutro jadę na wizytę ,tak, tak jutro to jeśli dam radę to wstąpimy może do jakiejś galerii ,żebym przymierzyła,a jak nie to kupię w necie ten za duży.
Dla niewtajemniczonych sprawa kapelusza jest sprawą dużej wagi,ponieważ jeśli świeci słońce to nie mogę wyjść z domu,mam uczulenie po lekach ,które przyjmuję i już po paru minutach mimo kremu z filtrem 50,mam poparzony nos, policzki i uszy.
Dziś pogoda mi sprzyjała i byłam w centrum ogrodniczym ..oczywiście drzewek, które by mi pasowały nie ma..
Ciągnie mnie więc do buków np. tricolor i dawyck gold,tricolor poszedłby w róg a dawyck gold na prawo a cofając się na lewo przed brzózkami może wiśnia amanogawa..???