Olili
15:24, 04 maj 2015
Magda - odmiany modrzewia niestety nie pamiętam ale taki powyginany właśnie. Myślałam,że jakby go skracać to też nieregularnie a nie całkiem w kulę, ale póki co to zostawię tak jak jest. Mniejszą brzozę spróbujemy do pionu przywrócić nieco
Bukszpany faktycznie rosną teraz całe w jasnej zieleni ,to niech siedzi na razie na swoim miejscu,chyba...
Iwka - dziękuję za informację
Beatka - pół ogrodu ????? weź Ty dziewczyno przyjedź do mnie w końcu
Tak,tak ..PLATAN ...sztuk jedna ....wybrałam,zapłaciłam,mąż musi przywieźć,bo nie miałam jak zabrać
Cieszę się bardzo !
Napatrzyłam się na milion bylinek ,ale spokojnie,spokojnie nic nie przywlokłam
chociaż serce mi się krajało,że nie mogę ich ze sobą zabrać 
No niby mogłam tylko gdzie i z czm ja je wsadzę !! Jak zapewne podoba mi się to co akurat nie miałoby u mnie odpowiedniego tła !! O losie toż to wyższa sztuka jazdy
Już zaczęłam kombinować,że może trochę bym ich kupiła i wsadziła tu gdzie jeszcze nie ma planu ,niech by sobie rosły..może by się przydały na później

Bukszpany faktycznie rosną teraz całe w jasnej zieleni ,to niech siedzi na razie na swoim miejscu,chyba...

Iwka - dziękuję za informację

Beatka - pół ogrodu ????? weź Ty dziewczyno przyjedź do mnie w końcu

Tak,tak ..PLATAN ...sztuk jedna ....wybrałam,zapłaciłam,mąż musi przywieźć,bo nie miałam jak zabrać

Cieszę się bardzo !
Napatrzyłam się na milion bylinek ,ale spokojnie,spokojnie nic nie przywlokłam

No niby mogłam tylko gdzie i z czm ja je wsadzę !! Jak zapewne podoba mi się to co akurat nie miałoby u mnie odpowiedniego tła !! O losie toż to wyższa sztuka jazdy

Już zaczęłam kombinować,że może trochę bym ich kupiła i wsadziła tu gdzie jeszcze nie ma planu ,niech by sobie rosły..może by się przydały na później