Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród wyrozumiały

Ogród wyrozumiały

ren133 22:39, 05 maj 2015

Ciekawa jestem tego platana na rabacie
A czy w Białej jest spory wybór drzew?
Szukam ładnej śliwy wiśniowej, grujecznika i niedrogich brzóz pożytecznych...
Olili 09:19, 06 maj 2015

Beatka - platan był kopany, na bryłe korzeniowa miał założoną metalową siatkę i wsadzodzony w doniczkę ,bryła nieduża..

ren133 - Ja nie byłam w Białej ,tylko w Wieluniu choć u tego samego właściciela. Grujecznika to u nas raczej nie uświadczysz...Brzóz pozytecznych też na pewno nie było ,co do śliwy wiśniowej to mogłam przeoczyć.
LewOgrodowy 10:50, 06 maj 2015

Jakby co, to cały czas czytam. Mało mam czasu ostatnio, pies miał wypadek samochodowy, weterynarz, psi szpital, łzy, nerwy... Ale jest, żyje, zaczął jeść i pić. Może będzie dobrze.
Olili 12:22, 06 maj 2015

LewOgrodowy napisał(a)
Jakby co, to cały czas czytam. Mało mam czasu ostatnio, pies miał wypadek samochodowy, weterynarz, psi szpital, łzy, nerwy... Ale jest, żyje, zaczął jeść i pić. Może będzie dobrze.

ROZUMIEM, trzymam kciuki by wydobrzał.
Gardenarium 12:50, 06 maj 2015

Platan to doskonały wybór odmachuję

Instagram Ogrodowiska
Mala_Mi 13:02, 06 maj 2015

LewOgrodowy napisał(a)

Musi być dobrze.
gardney 22:32, 06 maj 2015

Ja witam się, czekam na fotki platana, sama ostrzę zęby na takie formowane w parasole ale zdaje mi się że to moje chwilowe chciejstwo po obejrzeniu daily telegraph garden szkoda że nie mam czasy dłużej zagościć... Obiecuję poprawę! Pozdrawiam i jestem myślami z Tobą!!!
trzymam kciuki za psinkę Monika!
LewOgrodowy 08:19, 07 maj 2015

Kochane dziewczyny, dziękuję za wsparcie.
Chyba idzie ku dobremu. Chociaż jeden problem z głowy...
Malgosik 09:03, 07 maj 2015

LewOgrodowy napisał(a)
Kochane dziewczyny, dziękuję za wsparcie.
Chyba idzie ku dobremu. Chociaż jeden problem z głowy...

Monika a gdzie Twój wątek?
Jak tam wiosna wygląda?
Olili 14:20, 07 maj 2015

Gardenarium napisał(a)
Platan to doskonały wybór odmachuję

..bo troszkę się uczę Danusiu

Lewku - jak już jeden problem z głowy to i następne będą znikać !!

Gardney
- właśnie wczoraj padłam,dziś wstałam,koronę poprawiłam....czyli mam zasuwać......???? Hmmmm nie wiem czy dam radę ..choć robotę ze szkółki sobie przywiozłam,tyle,że teraz to nic a nic na słońcu nie mogę przebywać,tylko wieczór mi zostaje.

Małgosik - te same pytania zadaję Monice...

Teraz pokażę co dziś przygarnęłam

Trzmielinę na pieńku dostałam w gratisie,Pani była bardzo miła i chciała mi koniecznie coś podarować,a ja ciągle mówiłam,ze nie ,nie bo po to, to ja jeszcze kiedyś przyjadę ale ja muszę więcej a nie jedną sztukę
To uznała ,że przecież trzmielina na pniu na pewno może być jedna i mi ją podarowała . Nie mogła się nadziwić,że ja wszystkiego muszę mieć ileś tam sztuk