Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystkiego po trochu

Wszystkiego po trochu

mirkaka 10:02, 15 maj 2025

Roocika napisał(a)
Cudne te orliki, u mnie jeszcze się zbierają. Kukliki mnie też zauroczyły

Rododendrony ogromne Zastanawiam się kiedy te rośliny tak rosną

Żółta rabata bardzo wesoła i energetyczna, tak jak i azalie.

U mnie w miejscu ciepłym i słonecznym już kwitną, w bardziej zacienionym jeszcze czekam
Rosną jak my śpimy Widać to po pomidorach które mam jeszcze w domu, zawsze z rana widzę jak urosły
Dziękuję Asiu
Joku 12:15, 15 maj 2025

mirkaka napisał(a)

Ee, samych funkii bym nie zostawiła
Jola przy okazji na tym zdjęciu załapał się stelaż na fasolkę od Ciebie. Jest solidny i wysoki

Domyślam się że że same funkie to za mało . Stelaż zauważyłam, pomyślałam że to do fasolki. Też mi się taki zamarzył, trzeba się rozejrzeć po necie za czymś odpowiednim. Wczoraj mój M przywiózł mi kilka prętów bambusowych 2 m długości do wzmocnienia konstrukcji - prowizorki ale to nadal mało stabilne rusztowanie.
mirkaka 19:00, 15 maj 2025

Joku napisał(a)

Domyślam się że że same funkie to za mało . Stelaż zauważyłam, pomyślałam że to do fasolki. Też mi się taki zamarzył, trzeba się rozejrzeć po necie za czymś odpowiednim. Wczoraj mój M przywiózł mi kilka prętów bambusowych 2 m długości do wzmocnienia konstrukcji - prowizorki ale to nadal mało stabilne rusztowanie.

Jolu, ja ten stelaż robiłam na zamówienie, wiele lat temu
W necie pewnie coś znajdziesz
Moja fasolka już uziemiona, a tu taka zimnica
Oby do poniedziałku
Kasya 19:28, 15 maj 2025

Niesamowity ten wilczomlecz