Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystkiego po trochu

Wszystkiego po trochu

Joku 19:42, 13 cze 2026

Białe kwiaty niezbyt mnie interesowały ze względu na brzydkie przekwitanie, ale biały ostrogowiec robi wrażenie. Ma listki w odcieniu srebrnym?
Rabata z murkiem przy wjeździe bardzo ładnie się prezentuje, podoba mi się zwłaszcza z kwitnącą kocimiętką.
Piękny czas w ogrodzie, róże, piwonie czarują.
Basieksp 21:00, 13 cze 2026

Pięknie kwitną u Ciebie piwonie U mnie mają jednak za mało słońca, jakieś pąki są ale szału nie będzie, chyba pomyślę by je przesadzić. Mam jeszcze dwie słoneczne rabaty, chyba tam je przesadzę, ale trochę muszę poczekać.
Kordina 23:05, 13 cze 2026

mirkaka napisał(a)

A cóż to za bajkowy irysek? Różowe falbanki. Cudny ci on
mirkaka 06:41, 14 cze 2026

basia3012 napisał(a)
Rabata przy wjeździe musi zadowolić. Jest tak piękna i romantyczna, że nie może się nie podobać.
Mirko, dla mnie Twój ogród jest Naj, naj, naj. Oczywiście najpiękniejszy.

Basiu, mnie też się podoba, szczególnie w maju i czerwcu, ale większość ogrodów o tej porze jest pięknych
mirkaka 06:43, 14 cze 2026

Ulina napisał(a)

A ścieżki fajnie prowadzą do ciekawych zakątków
Masz bogactwo roślin

Ścieżki zakręcają, prowadzone są wokół domu, roślin nazbierało się przez 30 lat
mirkaka 06:51, 14 cze 2026

Joku napisał(a)
Białe kwiaty niezbyt mnie interesowały ze względu na brzydkie przekwitanie, ale biały ostrogowiec robi wrażenie. Ma listki w odcieniu srebrnym?
Rabata z murkiem przy wjeździe bardzo ładnie się prezentuje, podoba mi się zwłaszcza z kwitnącą kocimiętką.
Piękny czas w ogrodzie, róże, piwonie czarują.

Jola, też tak myślę jak Ty, ale widziałam białe ostrogowce u kogoś i nie mogłam się oprzeć żeby ich nie zaprosić do ogrodu, kupiłam nasionka i cierpliwie czekałam aż stworzą taką kępę jak teraz Ich listki są lekko szare, ale te czerwone też takie mają
Kocimiętka bardzo się rozrosła, zawsze ją ograniczałam, w tym roku postanowiła tego nie robić, ciekawe czy nie zagłuszy krwawników od Ciebie, bo tam je przesadziłam, i Perowskiej, tam też rośnie rudbekia, widzę że zagłuszana, zobaczę, może weźmie się do życia jak kocimiętka przekwitnie i ją przytnę
Piwonie rosną, dobrze że jest zimno, bo u mnie ostatnio ciągle pada, wolniej kwiaty się otwierają i deszcze ich tak nie kładą Też u Ciebie ciągle pada?