Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystkiego po trochu

Wszystkiego po trochu

mirkaka 11:11, 17 gru 2017

Anusia ciekawa jestem gdzie je posadziłaś ?

Teresko pisałam odnośnie hortensji a nie chryzantem. Chryzantemy mają sztywne łodygi więc będą ładnie opierać się na takiej podporze

Ewa tak, na razie mamy dość ciepłą zimę, bez śniegu więc w ogrodzie ciągle zielono Chryzantemy ciągle kwitną i niektóre róże
zawitka 07:55, 18 gru 2017

E tak żle nie wygląda buksy w środku mają suche liście i wcale nie musi to być grzyb.Odgarnij od niego wszystkie rośliny przewietrz go niech przeschnie w środku i tak go zostaw na zimę,nic tam nie trzeba wycinaćNie jest żle pójdzie na wiosnę jak nic do góry .
daszum 20:17, 23 gru 2017

Mirka, życzę Ci radosnych, spokojnych Świąt.
Anusia 18:33, 30 gru 2017

mirkaka napisał(a)
Anusia ciekawa jestem gdzie je posadziłaś ?

Teresko pisałam odnośnie hortensji a nie chryzantem. Chryzantemy mają sztywne łodygi więc będą ładnie opierać się na takiej podporze

Ewa tak, na razie mamy dość ciepłą zimę, bez śniegu więc w ogrodzie ciągle zielono Chryzantemy ciągle kwitną i niektóre róże

Posadziłam je w tym samym ciągu co limki. tego miejsca nie fotografuję, gdyż czekają nas prace związane z montażem solarów. Na razie niech nabiorą masy a prace wykonywane obok nie zaskodzą im.
mirkaka 09:26, 09 sty 2018

Witam Wszystkich w nowym roku,

Dziękuję Zawitko , może faktycznie da się je uratować. Posypałam je popiołem drzewnym po wierzchu, może zatrzyma trochę tego grzyba.
Daszum, dziękuję za Zyczenia
Anusia, czekam zatem na zdjęcia kwitnących w tym roku

A u mnie dzisiaj o poranku tak , lekki mrozik i słoneczko

Anda 11:04, 09 sty 2018

Piekne ciemierniki. U moich na razie jeszcze tylko liscie widac. Tylko ten w donicy, nowy i podpedzony, zaczyna kwitnac.
Przebisniegi, wow Czyzby przedwiosnie? U nas pogoda taka, ze w grudniu 15 stopni i w lipcu tez 15. Oby jednak wiosna i lato byly przyjemne
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
mirkaka 17:02, 09 sty 2018

Anda napisał(a)
Piekne ciemierniki. U moich na razie jeszcze tylko liscie widac. Tylko ten w donicy, nowy i podpedzony, zaczyna kwitnac.
Przebisniegi, wow Czyzby przedwiosnie? U nas pogoda taka, ze w grudniu 15 stopni i w lipcu tez 15. Oby jednak wiosna i lato byly przyjemne

Myślę pozytywnie, liczę że będzie piękna wiosna, wg prognoz już w połowie marca ma się zacząć
Ewa777 17:37, 09 sty 2018

Ciemierniki już tyle pąków mają u Ciebie. Moje są jednak późniejsze.
mirkaka 08:53, 10 sty 2018

Ewa777 napisał(a)
Ciemierniki już tyle pąków mają u Ciebie. Moje są jednak późniejsze.

Ewa jakby Twoje się wysiały i miałabyś nadmiar siewek, to bardzo proszę o kilka ))) Ty masz takie kolorowe, piękny

Moje już jesienią miały pąki, bałam się że zimą zmarzną.
Ewa777 10:47, 10 sty 2018

mirkaka napisał(a)

Ewa jakby Twoje się wysiały i miałabyś nadmiar siewek, to bardzo proszę o kilka ))) Ty masz takie kolorowe, piękny

Moje już jesienią miały pąki, bałam się że zimą zmarzną.

Jak się wysieją, chętnie się podzielę