Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pan Maluśkiewicz

Pan Maluśkiewicz

kasja83 12:56, 21 wrz 2016

Hop hop!Pogoda nie sprzyja,ale mam nadzieję, że u Ciebie bardziej słoneczne nastroje
Mixtoorka 14:12, 22 wrz 2016

kasja83 napisał(a)
Hop hop!Pogoda nie sprzyja,ale mam nadzieję, że u Ciebie bardziej słoneczne nastroje

Cześć Kasiu! Słonecznie, nastroje słoneczne. Łapię promyczki na zapas Dziś nastawiam się jesienne porządki ogródkowe
MirellaB 10:53, 27 wrz 2016

Hej Karolka
Przesyłam pozdrowienia z jesiennego słonecznego Niechorza
Mixtoorka 11:55, 27 wrz 2016

MirellaB napisał(a)
Hej Karolka
Przesyłam pozdrowienia z jesiennego słonecznego Niechorza

Oooo jak Ci dobrze Zazdraszczam szczerze i chyba wybiorę się na spacer nad jezioro ;D- bawcie się dobrze i odpoczywajcie!
kasja83 12:32, 28 wrz 2016

Mixtoorka napisał(a)

Cześć Kasiu! Słonecznie, nastroje słoneczne. Łapię promyczki na zapas Dziś nastawiam się jesienne porządki ogródkowe

Ja się nastawiam na piątek-mam tyły wszędzie!Muszę zakasać rękawy.
lojalna_ 12:56, 28 wrz 2016

Słoneczko przywloklam i herbatkę z miodem )))
Mixtoorka 13:03, 28 wrz 2016

kasja83 napisał(a)

Ja się nastawiam na piątek-mam tyły wszędzie!Muszę zakasać rękawy.

Kasiu z planów nici wyszły ;D Też muszę zakasać rękawy, ale gdzie nie spoglądnę to tyły i smarcząco-kaszlące dzieci
Mixtoorka 13:15, 28 wrz 2016

lojalna_ napisał(a)
Słoneczko przywloklam i herbatkę z miodem )))

Jolu oglądałam Was na zdjęciach z Wojsławic że to tak daleko ode mnie! Super spotkanie!

Dziękuję bardzo - i słoneczko i herbatkę chętnie przygarnę bo dziś pochmurno i zimno w Wałczu
gierczusia 19:16, 28 wrz 2016

Ale piękne kompozycje jesienne u Ciebie ja tak się wzbraniam przed tą jesienią ,że z uporem maniaka łażę z bosymi stopami i nie zauważam astrów i wrzosów w sklepie może jesien jeszcze się wystraszy i ucieknie ??

Buuuziole
Mixtoorka 20:40, 28 wrz 2016

gierczusia napisał(a)
Ale piękne kompozycje jesienne u Ciebie ja tak się wzbraniam przed tą jesienią ,że z uporem maniaka łażę z bosymi stopami i nie zauważam astrów i wrzosów w sklepie może jesien jeszcze się wystraszy i ucieknie ??

Buuuziole

Elu dziękuję, ja uwielbiam jesienne kolory. Lato było kiepskie, za to jesień zachwyca. Drzewa zmieniają barwy, niedługo będę chodziła z dziewczynami na liście, kasztany już zbierają całe kieszonki wypchane
Ty z bosymi nogami a ja w polarze i bezrękawniku ja to wieczna zmarzlina

I tak potrafisz przejść obojętnie obok wrzosów? Ja oprzeć się nie mogę Ale pelargonie też jeszcze mam, piękne będą do przymrozków.

Ściskam ciepło . M napalił w piecu, sezon rozpoczęty . Polar zdejmę w domu