Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pan Maluśkiewicz

Pan Maluśkiewicz

Mixtoorka 08:12, 16 paź 2016

Balustrada w słońcu. Teraz mogę zrobić zdjęcie w deszczu. Paskudnie jest.
Mixtoorka 08:14, 16 paź 2016

Mixtoorka 08:20, 16 paź 2016

tu będą podobno w przyszłym tygodniu czyli za 3 tygodnie szyby mleczne chroniące przed wiatrem bo tu mocno wieje. I załonią nas przed oczami wędrowców. Bo to właśnie z tej strony jesteśmy najbardziej oglądani.
Mixtoorka 08:22, 16 paź 2016

Jeśli chodzi o moje odczucia to wolałabym bez balustrady. Niestety taras jest dość wysoko. I skoro już musi być to musi.
Mixtoorka 08:25, 16 paź 2016

Anda napisał(a)
Las liściasty jesienią, gdy słońce świeci jest piękny, to prawda. Też lubię chodzić w takim na spacery
u nas jest przepiękny las bukowy i mieszany. Nad jeziorem most wiszący. Jesienią w słoneczne dni bajka. I tu problem, brak słońca. Myślałam, że dziś pospaceruję. Zobaczymy
Mixtoorka 08:27, 16 paź 2016

malkul napisał(a)

FOCIE?

SERIO LÓD? O MATYLDO JAK NEI CIERPIĘ MARAZNĄĆ
serio serio! Gruby lòd na szybach. Brrrrr fuj.
Mixtoorka 08:31, 16 paź 2016

nicol21 napisał(a)
hey Karolcia! Tarasik z kwiatami super! Wszystko w ogródeczku też pięknie się rozrosło, a dopiero co zaczynałaś.
hej! Jesteś . Rozrosło się!ale teraz w lekkim zapomnieniu. Okazalo się, że jakieś gąsieniczki zżerają moją różę żywcem. Cała jak sito. Mus dziś pryskać. Karate zeon będzie chyba ok. Mszyce też są i jakieś jaja od spodu al bo białe mikroskopijne coś.
Anda 08:35, 16 paź 2016

Świetna balustrada, taka ażurowa, że prawie jej nie widać Myślałam, że będzie drewniana, a tu taka niespodzianka Z tą ścianką z boku to już w ogóle będzie miód. Bardzo ładnie to wygląda
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Mixtoorka 08:46, 16 paź 2016

Anda napisał(a)
Świetna balustrada, taka ażurowa, że prawie jej nie widać Myślałam, że będzie drewniana, a tu taka niespodzianka Z tą ścianką z boku to już w ogóle będzie miód. Bardzo ładnie to wygląda

Dziękuję Bardzo zależało mi na ażurowości właśnie, bo przecież rośliny są najważniejsze. Ale i tak wolałam bez hihi Mogłaby być jeszcze taka z linami, ale obawialiśmy się, że mogłyby się wyciągać.
MirellaB 11:37, 16 paź 2016

Karolka bardzo ładnie taras z balustradą wygląda. Piszesz, że byś wolała bez, a ja bym wolała z balustradą, ten taras wówczas wygląda na wykończony tym bardziej, że on jest wysoko.
I szyba będzie, no no będzie super