Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pan Maluśkiewicz

Pan Maluśkiewicz

Anda 18:41, 09 wrz 2016

Twój Black Tower śliczny i super urósł Co Ty mu za jedzonko podsuwasz? Ślicznie Ci wszystko rośnie, jak na drożdżach. A Jude jaka okazała Tylko jej nie tnij za nisko, bo będzie jak z moją Mszyce zmyj silnym strumieniem wody z węża.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Mixtoorka 18:42, 09 wrz 2016

obrazkowo - co u mnie

niby niewiele- ale tak wiele zawdzięczam tej małej rabatce- przetrwałam bardzo trudny czas- kolejny raz- to moja równowaga psychiczna- odskocznia- radość- radość i duma-tak bardzo cieszę się, że mi się podoba- to mi wystarcza.
kolorowy- nieperfekcyjny- romantyczny- mój

Mixtoorka 18:43, 09 wrz 2016

Anda napisał(a)
Twój Black Tower śliczny i super urósł Co Ty mu za jedzonko podsuwasz? Ślicznie Ci wszystko rośnie, jak na drożdżach. A Jude jaka okazała Tylko jej nie tnij za nisko, bo będzie jak z moją Mszyce zmyj silnym strumieniem wody z węża.

zaraz założę rękawiczki i je zgniotę. do tej pory pomagało ale teraz to najazd...grr
razem z komarami.... cóż - wokół same jeziora.

Bez w nogi dostał granulowany obornik i kompost. I dużo wody z nieba w tym roku.
kasia_w 18:47, 09 wrz 2016

Jest uroczo Oby jak najmniej tych chwil trudnych a dużo radosnych ogród widział
Mixtoorka 07:32, 10 wrz 2016

kasia_w napisał(a)
Jest uroczo Oby jak najmniej tych chwil trudnych a dużo radosnych ogród widział

Dziękuję Kasiu Taki jest plan

Upchnęłam większość chciejsctw tylko drzewa mi nie weszły hi hi
inka74 09:56, 10 wrz 2016

Mixtoorka napisał(a)
Jude the Obscure w zachodzącym słońcu

Ależ ona cudna...
Witaj Karolcia, wpadłam od Ewy zerknąć na twoją Jude i... zostałam na dłużej pobuszowałać po wątku.

Black tower mocno ci się rozrósł, jakie on ma stanowisko? Mój siedział chyba w zbyt dużym cieniu i mizerota jest. Właśnie go do doniczki wysadziłam i szukam miejscówki.

Lilak Meyera na pniu - zazdroszczę, teraz sama bym taką opcję wybrała. Mam wersję krzaczastą i bardzo mocno się rozrasta. Co roku muszę sporo go ciąć ale nie wyrzucę bo pachnie na wiosnę pięknie, z daleka go czuć.

Poziomki u mnie opanowały całą rabatę na 3 metry, pod malinami także. Mocno przez odrosty się niepostrzerzenie rozeszły. Starsze naturalnie same się wymieniły na nowe.

Podoba mi się bardzo twój busz. Ja też taki lubię. Pozdrawiam i będę zaglądać, Jude i resztę podglądać.
MirellaB 17:30, 10 wrz 2016

Karola jaką masz ładną trawę / trawniczek w Maluśkiewiczu. Soczysta zieleń, wygląda na gesty dywan

Donice prześlicznie się prezentują. Bardzo fajnie dobrałaś rośliny, Ty to potrafisz

U mnie trzmieliny też mają kulki. Obcina się to czy co?

Karola z kwitnącą hostą to zgłupiałam hi hi - fajnie to wyszło

Jak forma? Energia wróciła?
MirellaB 17:42, 10 wrz 2016

No nie mogę się napatrzeć na donice.
Kolejny raz ogladałam
alis 17:51, 10 wrz 2016

Pięknie masz Karolcia
Mixtoorka 21:31, 10 wrz 2016

MirellaB napisał(a)
No nie mogę się napatrzeć na donice.
Kolejny raz ogladałam

Oj cieszę się, że Ci się podobają. rumienię się .

Nastrój raz lepiej raz ryczę, ale ogólnie ogarniam się, odpoczywam. Korzystam z niezależności. Łapię promyki słońca, dają mi energię.