Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pan Maluśkiewicz

Pan Maluśkiewicz

Mixtoorka 11:45, 21 paź 2016

U mnie też chyba nie pada, siedzę tyłem do okna ale jest tak ciemno, że właściwie to mi obojętnie zimmmmno!
Agania 14:21, 21 paź 2016

Fajny taras wyszedł z balustradą, dobry pomysł z szybami, nie zamkniesz sobie widoku na ogród

Piszesz o kuchni, ja też panuję remont kuchni...co będziesz robić, jaki masz pomysł na kuchnię?
Mixtoorka 15:56, 21 paź 2016

Agania napisał(a)
Fajny taras wyszedł z balustradą, dobry pomysł z szybami, nie zamkniesz sobie widoku na ogród

Piszesz o kuchni, ja też panuję remont kuchni...co będziesz robić, jaki masz pomysł na kuchnię?

Dziękuję! Szyby maja być tylko z boku jako parawan.

Chcę żeby było nowocześnie ale ciepło. Połysk w kremie i drewno. Walczę teraz z projektem a tak na prawdę to ze sobą. Okropnie niezdecydowana się zrobiłam. Starzeję się chyba

A dziś rzucam się w wir przygotowania urodzin M i starszej córki- muszę upiec tort, zakamuflować go jeszcze Jedyny plus to ze względu na żałobę nie robię szaleńczej imprezy dziecięcej. Tylko kolację dla najbliższych.

Tort ma być miętowy...mam nadzieję, że będzie udany.
Agania 00:10, 22 paź 2016

U mnie kuchnia ma być rustykalna wiejska, z dwoma ala kredensami, drewniana, z elemtami murowanymi, ze sprzętem oczywiście nowoczesnym, projekt już mam wiem czego chcę, ale realia mnie zmroziły, cena z kosmosu

Fajną imprezę szykujesz, trzymam kciuki za niespodziankę, uda się, zapachy mam już pod nosem
alis 10:13, 22 paź 2016

Ciasto miętowe jest pyszne na pewno Ci się uda
Co do kuchni robiłam rok temu, bardzo chciałam kuchnię na pograniczu rustkalnej, jednak mój pomysł spotkał się ze stanowczym sprzeciwem i mam kuchnię nowoczesną biało grafitową w połysku i jestem z niej bardzo zadowolona Decyzję ciężko było podjąć, miałam takie wahania, że szok. Trzymam kciuki Karola za trafne decyzje
Mixtoorka 08:59, 23 paź 2016

Dziewczyny impreza bardzo udana. Torty były dwa. Jeden dla M czekoldowo miętowy wyszedł idealnie. Jak ktos lubi klimaty After Eights córce zrobiłam świnkę morską, naszego Pusia.

prototyp :

tort małe podobieństwo jest

A w trakcie ktoś w tajemnicy i niezauważony zjadł nosek Pusia i rozpętało się piekło

tort M-a

Mixtoorka 09:06, 23 paź 2016

Agania napisał(a)
U mnie kuchnia ma być rustykalna wiejska, z dwoma ala kredensami, drewniana, z elemtami murowanymi, ze sprzętem oczywiście nowoczesnym, projekt już mam wiem czego chcę, ale realia mnie zmroziły, cena z kosmosu

Fajną imprezę szykujesz, trzymam kciuki za niespodziankę, uda się, zapachy mam już pod nosem

Uwielbiam klimaty rustykalne piękny dom, piękne otoczenie. Ale nie w kostce z lat 70. Tu mi pasują tylko nowoczesne wykończenia. stąd taki mój wybór. Ale oczami wyobraźni widzę Twoją kuchnię. Pięknie będzie.

Kasa jest okropna. Ceny przekraczają wyobrażenie. To na pewno.

Mixtoorka 09:13, 23 paź 2016

alis napisał(a)
Ciasto miętowe jest pyszne na pewno Ci się uda
Co do kuchni robiłam rok temu, bardzo chciałam kuchnię na pograniczu rustkalnej, jednak mój pomysł spotkał się ze stanowczym sprzeciwem i mam kuchnię nowoczesną biało grafitową w połysku i jestem z niej bardzo zadowolona Decyzję ciężko było podjąć, miałam takie wahania, że szok. Trzymam kciuki Karola za trafne decyzje

Alicjo ciasto wyszło na prawdę jak czekoladki. super- moja córka jest ich wielbicielką i M też nie pogardzi. Stąd mój pomysł.

A obecnie największą jej radością jest Puszek- ukochana świnka morska. no to jak tort mógłby być inny?

Teraz podobno wszyscy robią białe kuchnie. podobają mi się , ale uwielbiam krem. a jakie rozwiązania w kuchni zastosowałaś z których jesteś zadowolona. chcę wysokie cargo ale różnie mówią.

Jakoś ciężko mi teraz idzie z wyborami, jesienią myśli się gorzej
Anda 09:18, 23 paź 2016

Mniam, torty uwielbiam, ale miętowe to jednak nie moja bajka

A co to jest wysokie cargo w kuchni? Moją robiłam chyba 6 lat temu (jak ten czas ucieka ). Jest matowa, góra złamana biel, a dół niby jasno-szary dąb czy cuś takiego.

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Mixtoorka 10:13, 23 paź 2016

Anda napisał(a)
Mniam, torty uwielbiam, ale miętowe to jednak nie moja bajka

A co to jest wysokie cargo w kuchni? Moją robiłam chyba 6 lat temu (jak ten czas ucieka ). Jest matowa, góra złamana biel, a dół niby jasno-szary dąb czy cuś takiego.

taka szuflada-kosz tylko wysoka 180 cm, wąska. Taka spiżarnia.

Lubię te kolory, tylko wymyśliłam sobie połysk. A co ;D

Ja ogólnie nie cierpię tortów miętowy i mocno czekoladowy ;D był ok.