Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pan Maluśkiewicz

Pan Maluśkiewicz

Anda 12:11, 23 paź 2016

Mixtoorka napisał(a)

taka szuflada-kosz tylko wysoka 180 cm, wąska. Taka spiżarnia.

Lubię te kolory, tylko wymyśliłam sobie połysk. A co ;D

Ja ogólnie nie cierpię tortów miętowy i mocno czekoladowy ;D był ok.

Acha, to się douczyłam o cargo To ja mam takie niskie cargo, na herbaty różne. Na połysku paluszki widać, to nie dla mnie
Czekoladowe torty (bez mięty) uwielbiam. Najlepiej polskie albo francuskie, bo niemieckie są mało słodkie.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Mixtoorka 14:18, 23 paź 2016

Ja nie lubię czekolady. 1 kosteczkę gorzkiej to mogę się skusić. Czekoladowy tort...nie bardzo

ale tort chyba powinien być słodki

no to będę polerować albo mieć paluszki lubię ten błysk no po prostu.
Kacha123 14:28, 23 paź 2016

Mixtoorka napisał(a)
Ja nie lubię czekolady. 1 kosteczkę gorzkiej to mogę się skusić. Czekoladowy tort...nie bardzo

ale tort chyba powinien być słodki

no to będę polerować albo mieć paluszki lubię ten błysk no po prostu.

Balustrady extra! Pan Maluśkiewicz musi być dumny!
Kuchnia - temat rzeka... Ciekawe, co tam zaplanujesz
alis 14:32, 23 paź 2016

Karolcia, ja mam 2 niskie cargo do wysokości blatu, jedno mi służy podobnie jak Ewci na takie tam podręczne produkty. Trudno mi wyrazić opinię na temat wysokiego cargo, ale gdzieś kiedyś obiło mi się o uszy, że takie wysokie cargo jest dość ciężkie i ciężko je się otwiera, a jeszcze obciążone, hmmm sama nie wiem.
Ale marzenia warto realizować też takie wysokie chciałam, ale na rzecz blatu odstąpiłam Poza tym mam przy kuchni spiżarkę.

Co do praktyczności białej kuchni Wbrew obiegowym opiniom na białym połysku bardzo mało widać paluszki Co mnie przeogromnie cieszy, chyba że patrzy się bardzo pod katem i pod światło, to i owszem, coś widać.
Na graficie i czarnym sprzęcie, masakra, każdy palec widać i każdy pyłek.

Co do tortu miętowo-czekoladowego, Karolcia podzielisz się przepisem? plisss, na priv jak można Mam przepis na ciasto miętowe, ale inaczej wygląda
Anda 14:41, 23 paź 2016

Karoli, a Wasz Pusio to jaka rasa? Bo córcia koniecznie chce świnkę a i mi się te stworzonka spodobały. Możesz mi trochę więcej napisać, chętnie na priva

A torcik pusiowy naprawdę podobny. W ogóle piekne torty zrobiłaś. Jak poprzednio patrzyłam to fotek nie było widać, a teraz mogłam się napatrzeć
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
bql3 05:02, 24 paź 2016

Karolino,

Wpadłem do Ciebie na chilkę aby zaprasić Cię do mnie gdy tylko będziesz chciała to w wolnej chwili look' nij do mnie mam kolejne (nowe!) fotki jesienne z klonami (str.75-76)

pozdrawiam
Jan
Mixtoorka 10:53, 24 paź 2016

bql3 napisał(a)
Karolino,

Wpadłem do Ciebie na chilkę aby zaprasić Cię do mnie gdy tylko będziesz chciała to w wolnej chwili look' nij do mnie mam kolejne (nowe!) fotki jesienne z klonami (str.75-76)

pozdrawiam
Jan

Janie, już byłam tylko nie miałam czasu śladu zostawić. Zaglądnę jeszcze raz. Cudne masz te klony
Mixtoorka 10:58, 24 paź 2016

Anda napisał(a)
Karoli, a Wasz Pusio to jaka rasa? Bo córcia koniecznie chce świnkę a i mi się te stworzonka spodobały. Możesz mi trochę więcej napisać, chętnie na priva

A torcik pusiowy naprawdę podobny. W ogóle piekne torty zrobiłaś. Jak poprzednio patrzyłam to fotek nie było widać, a teraz mogłam się napatrzeć

Bo patrzyłaś a ja w tym czasie zdjęcia wrzucałam Pusiol to popularnie mówiąc rozetka czyli - rasa abisyńska. Wredny jest, nie lubi głaskania, warczy tylko jak mu się coś nie podoba. Ale słodki jak nie wiem i musi znosić to nasze miętolenie. Kocha ogórki
Mixtoorka 13:01, 24 paź 2016

alis napisał(a)
Karolcia, ja mam 2 niskie cargo do wysokości blatu, jedno mi służy podobnie jak Ewci na takie tam podręczne produkty. Trudno mi wyrazić opinię na temat wysokiego cargo, ale gdzieś kiedyś obiło mi się o uszy, że takie wysokie cargo jest dość ciężkie i ciężko je się otwiera, a jeszcze obciążone, hmmm sama nie wiem.
Ale marzenia warto realizować też takie wysokie chciałam, ale na rzecz blatu odstąpiłam Poza tym mam przy kuchni spiżarkę.

Co do praktyczności białej kuchni Wbrew obiegowym opiniom na białym połysku bardzo mało widać paluszki Co mnie przeogromnie cieszy, chyba że patrzy się bardzo pod katem i pod światło, to i owszem, coś widać.
Na graficie i czarnym sprzęcie, masakra, każdy palec widać i każdy pyłek.

Co do tortu miętowo-czekoladowego, Karolcia podzielisz się przepisem? plisss, na priv jak można Mam przepis na ciasto miętowe, ale inaczej wygląda

Alicjo w domu jak będę poszukam przepisu i napiszę Ci jak robiłam puki jeszcze pamiętam

No właśnie słyszałam, że jak obciążę cargo wysokie to ma to swoją wagę. Czas pokaże. Czarny sprzęt właśnie rozważam. Trudno. Będą pyłki, to będą
Mixtoorka 13:04, 24 paź 2016

Kacha123 napisał(a)

Balustrady extra! Pan Maluśkiewicz musi być dumny!
Kuchnia - temat rzeka... Ciekawe, co tam zaplanujesz

Hej Kasiu! A bo ja wiem czy dumny?

Ale jesień do mnie przyszła! Jak posprzątam i znajdę ładowarkę do baterii aparatu to zrobię zdjęcia Atropurpureum taki czerwoniutki jak Twój. Tylko rozmiar 100 razy mniejszy