Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pan Maluśkiewicz

Pan Maluśkiewicz

Mixtoorka 06:36, 30 paź 2016

Anda napisał(a)
Też bardzo jestem ciekawa nowej kuchni U Ciebie na pewno będzie i przytulnie i nowocześnie

hihi "oczywiście "

Mixtoorka 06:38, 30 paź 2016

Kacha123 napisał(a)
Ja myślałam, że to dopiero plany, a tu już pierwsze zakupy! Trzymam kciuki, żeby wszystko wypadło po Twojej myśli!

Dzięki, byleby panowie od płytek się w końcu zmaterializowali to i reszta będzie .
Mixtoorka 06:44, 30 paź 2016

malkul napisał(a)
a kiedy ta kuchnia zaprezentowana tu zostanie? co do koloru to wiesz moda przemija a wazne by byc w zgodzie z własnymi upodobaniami

Gosiu ja właśnie stale podziwiam Waszą konsekwencję i w ogrodzie i w domu. A ja to taki poplątaniec klimatów trochę jestem - Ale wierna jestem swoim odczuciom.

Jedna rzecz na którą czekam z ogromną niecierpliwością to narożnik. Ma być po 7 listopada. Wczoraj w sklepie dom i ty kupilam 6 poduszek na niego bo on duży bedzie w kształcie litery u
Mixtoorka 06:50, 30 paź 2016

Dziewczyny moje wczorajsze zakupy to nic. Posadziłam moje 3 cebule na krzyż. W deszczu. Z domu wychodziłam i racałam 5 razy. Za 5 po prostu nie wróciłam, udawałam że nieprzeszkadza mi lejący na mnie deszcz. Okrutnie wiało, i opady były bardzo przelotne.
Zrobiłam częśxiowy porządek w maliniaku może dziś uda mi się skończyć. Jeszcze nie pada, ale przecież jeszcze nie nie wyszłam to niby dlaczego miałoby?

Herbatkę piję i boska jest ta darmowa godzina smutek mnie ogarnie, gdy wiosną trzeba będzie ją oddać.
Anda 13:05, 30 paź 2016

Hej Karo I jak tam? Wyszłaś i zaczęło lać? Mam nadzieję, że nie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Madzenka 16:28, 30 paź 2016

Super Ci wyszła balustrada, na widok tortu miętowego się oblizałam !

Malkul dobrze pisze nie rob nic co modne tylko to co lubisz

Mam czarne fronty szklane w szafce na papiery , niech ją gwint ściśnie...lepiej abym do niej nie podchodziła bo wciąż paluchy na niej widzę.....
ewa004 19:07, 30 paź 2016

Karola oby efekt końcowy kuchni cie zadowolił.
Ja nie zapomnę pierwszego wrażenia jak zobaczyłam swoją kuchnie pierwszy raz mało nie padłam
Kolor wybierałem z próbki, ale okazało się że w całości to się zupełnie inaczej prezentował ten kolor.
ewa004 19:09, 30 paź 2016

I wiesz że po czterech latach wszystkie fronty mam już do wymiany,tak odchodzi okleina
Mixtoorka 09:27, 31 paź 2016

ewa004 napisał(a)
Karola oby efekt końcowy kuchni cie zadowolił.
Ja nie zapomnę pierwszego wrażenia jak zobaczyłam swoją kuchnie pierwszy raz mało nie padłam
Kolor wybierałem z próbki, ale okazało się że w całości to się zupełnie inaczej prezentował ten kolor.

No właśnie wybieranie koloru po tym małym skraweczku to ogólnie horror jakiś A najgorsze, że doradzają Ci faceci
Mixtoorka 09:28, 31 paź 2016

ewa004 napisał(a)

I wiesz że po czterech latach wszystkie fronty mam już do wymiany,tak odchodzi okleina

Oo to paskudnie! Ale zrobią Ci to w ramach reklamacji? Chyba już nie co? Koszmar jakiś.