Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Magara 23:24, 22 sie 2019

Ewa, napisz jeszcze tylko proszę, że na tym zakupowym szaleństwie z córką to kupowałaś ciuchy i galanterię
bo ja zaczynam mieć wyrzuty sumienia, że tydzień temu kupiłam sobie torebkę a nie jakieś wypaśne drzewo albo sryliard bylin nie jest dobrze bo to na Jarmarku Dominikańskim było, więc nawet nie ma jak oddać
Anda 12:04, 23 sie 2019

Aniu, Haniu, No właśnie chyba przetwarzam dane, stąd ta chandra. A że jestem juz starszej daty, to trochę to trwa. Zakupy trochę przewietrzyły mi głowę

Oczywiście zakupy były nieogrodowe Wyrzutów sumienia nie mam żadnych
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
mrokasia 12:07, 23 sie 2019

I jak tu nie wierzyć, że na chandrę najlepsze zakupy? .
Ewuniu, buziaki i uściski!!!
Katkak 12:14, 23 sie 2019

Anda napisał(a)
Aniu, Haniu, No właśnie chyba przetwarzam dane, stąd ta chandra. A że jestem juz starszej daty, to trochę to trwa. Zakupy trochę przewietrzyły mi głowę

Oczywiście zakupy były nieogrodowe Wyrzutów sumienia nie mam żadnych

I otochidzi. Jekie wyrzuty, przecież się nie rozmydli
BKosimkArt 13:53, 23 sie 2019

Ewuniu, wiem że chandra ale jeśli mogę zawrócić Ci głowę to zapytam, jest jakaś róża rabatowa kolorem podobna do Novalis? Mniejszych rozmiarów może być...

Zakupy dobre są czasem na przewietrzenie
Głowa do góry!
Anda 15:02, 23 sie 2019

Dwie Kasie popierają zakupy, to musi być to dobry pomysł na chandrę
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 15:04, 23 sie 2019

BKosimkArt napisał(a)
Ewuniu, wiem że chandra ale jeśli mogę zawrócić Ci głowę to zapytam, jest jakaś róża rabatowa kolorem podobna do Novalis? Mniejszych rozmiarów może być...

Zakupy dobre są czasem na przewietrzenie
Głowa do góry!

Kolorem podobna jest na pewno Nautica. Zdrowa nowość Kordesa. Kolor podobny ma też Blue Girl, ale przy przekwitaniu robi się taka jak kawa z mlekiem, a to znowu sprawa gustu
BKosimkArt 15:48, 23 sie 2019

Anda napisał(a)

Kolorem podobna jest na pewno Nautica. Zdrowa nowość Kordesa. Kolor podobny ma też Blue Girl, ale przy przekwitaniu robi się taka jak kawa z mlekiem, a to znowu sprawa gustu

Dzięki, wiedziałam że Ty na pewno coś wiesz...
Ściski
sarenka 08:51, 24 sie 2019

Ewa, widziałam gdzieś Twój wpis odnośnie rozchodnikow- takich, które mają sztywne łodygi- mogłabyś mi napisać jakie to? Zastawiam się czy ich nie posadzić przed Annabelle.

I czy mogłabyś mi polecić też rozchodniki do Hameln? I z ciemnymi liśćmi i zwykłymi zielonymi. Szukam byleby nie z czerwonymi liśćmi, ale jakie podasz to zapisze i posprawdzam
KasiaBawaria 08:58, 25 sie 2019

Na chandre zakupy dobre, najlepsze te ogrodnicze Choc jak teraz w koncu cos musialam kupic dzieciakom do ubrania to tez sie cieszylam