Awatarek z mrówką mi się podobał

Nie zdążyłam pochwalić i zniknął.
Euphorbia x martinii 'Ascot Rainbow' strefa 5a-9b - moim zdaniem masz tego.. bo mam też go i tak wygląda. jak zmarznie odbije od korzenia. A przynajmniej powinien.
Każdy zły nastrój mija...
Ogród i bez nasadzeń masz jedyny i niepowtarzalny....
Na początku też dziubałam sama, bo eM uważał tylko trawnik, a rabaty to było coś feee. Teraz do rabat się nie miesza, ale po 9 latach już czasami oddaje mi kawałek trawnika stwierdzając, że trawnik jest bardzo pracochłonny .. a moje rabaty mniej. Ogólnie mamy podział.. moje rabaty, jego trawnik... ja czasami też koszę, a on np mi coś opryska lub pomoże kopać (w glinie wiesz, że to ciężka walka). Ten układ mi pasuje, bo się nie wrąca do tego co sadzę. Idę do ogrodu a on ma święty spokój... by po jakimś czasie też lecieć do ogrodu

A tak się ze mnie śmiał i mi dokuczał pierwsze lata.
Ale ja jestem typ co lubi wszytko sam i po swojemu.....
Teraz mam lenia by siedzieć po nocach na forum.. wolę się wyspać

Poza tym sezon teraz martwy i wiele ciekawego nie ma.. wiec zaglądam do siebie (jakbym komuś była potrzebna) po kominkach nie latam. Pora ograniczyć trochę forum.. a więcej czasu poświecić na życie realne. Wiec poświęcam wnukom, chodzę na ćwiczenia wiejskie 3 razy w tygodniu, pojechałam na narty po raz kolejny, czytam wreszcie coś innego niż forum... No i tydzień chorowałam

Miałam gości.. i luty zleciał.. i dobrze, bo koniec stycznia i luty to już tragicznie działa na moja psychikę. nie lubię tej pory roku. Tak się wyłączyłam, znalazłam inne zajęcia np skatalogowanie moich roślin , że nawet mi do wiosny się nie spieszy, a i łazienkę powoli robimy z eMusiem.. juz nie mogę się doczekać kiedy swoje 4 litery położę w wannie. Od 9 lat nie korzystałam z wanny ...
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.