Inka dobra rzecz
A w czym my kobiety jesteśmy gorsze od takiego pana Rysia? Żałuję tylko, że wcześniej się "fachu" nie uczyłam kiedy miałam okazję. Ale na naukę nigdy nie jest za późno
Młot pneumatyczny będzie w użyciu? Szykuje się rewolucja? Oczywiście będę zaglądać
Dobranoc
Mi się też mrówa podobała ale podobno jest dołująca....nie wiem czemu te avatarki są tak bardzo rozkładane na czynniki pierwsze....taka malusia fota, na której niewiele widać. A jak wkleiłam porządne zdjęcie wilczomlecza to cisza - dopiero od Ciebie jakiś konkret. Domagałam się odpowiedzi na temat bo nie mam takiej ilości roślin jak Ty i cieszyłam się, że wreszcie tak ładnie coś urosło i się wpasiło w hosty.
Nastrój mija...ale poglądy nie koniecznie.
Jakbym miała takie rabaty jak Ty to też bym pogoniła i nie dała się panoszyć....ale ja mam jeszcze mnóstwo prac porządkowych zanim zacznę na dobre rabaty.
Pomysł z katalogowaniem uważam za strzał w dziesiątkę....jesteś skarbnicą wiedzy i myślę, że każde Twoje słowo jest przeczytane kilkaset razy na forum a nie jedno rozwiązanie powielane.
Rozumiem zmęczenie forum po 4 latach bo ja miałam dziś ochotę wypaść po 5 miesiącach. Nie mam czasu na książki - chociaż luuubię, filmów nie oglądam, ciast już nie piekę - bo siedzę i czytam i rysuję...ale może coś z tego będzie jak dożyję.
PS. wannę owszem posiadam, ale nie korzystam bo za duża a szambo kosztuje.
Szybki prysznic i spatki.