inka74
07:28, 31 maj 2020

kurcze, przy tak małej powierzchni nie myślałam, że to ma znaczenie a tu wręcz przeciwnie. Ma ogromne
)) na zdjęciach tego nie widać tak bardzo, jak w rzeczywistości. Druga sprawa, że ja za płotem porządek zrobiłam więc trochę tej przestrzeni za zmieniło perspektywę. Teraz jak siedzę na ławce nie mam wrażenia, że rabata na mnie wchodzi. Oczywiście jak magnolia podrośnie to ten widok się zmieni. To samo dotyczy ciemnego berberysa na ciemnym płocie. Chciałam go usunąć bo przecież się zlewa ale faktura robi dobrą robotę. Oprócz tego on na jesieni ładnie się przebarwia a mi tu brakuje takich akcentów.
Ławka kupiona w ubiegłym roku w szwedzkim sklepie. Żałuję że 2 nie kupiłam bo teraz ich nie było. Tylko ona droga była. Ale fajna jest. Teraz idealnie pasuje. U mnie eM lubi gotować na ognisku. Za to na kuchni nie bardzo

Ławka kupiona w ubiegłym roku w szwedzkim sklepie. Żałuję że 2 nie kupiłam bo teraz ich nie było. Tylko ona droga była. Ale fajna jest. Teraz idealnie pasuje. U mnie eM lubi gotować na ognisku. Za to na kuchni nie bardzo