Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przerwa na kawę...

Przerwa na kawę...

inka74 19:46, 27 sie 2021

Agatorek napisał(a)
O super, dzięki , zobaczę, może uda mi się podjechać.

Znalazłam też w internecie tego judaszka w szkółce, gdzie już kilka razy robiłam zakupy, więc ryzyko byłoby minimalne .
daj znać jak kupisz
inka74 19:51, 27 sie 2021

Agatorek napisał(a)
Ale potwór
Johanka77 napisał(a)
Łooo ja pierdziu!!!
Alija napisał(a)
Ależ ogromny kwiat, niesamowity.
no spore je ma dziś udało się zakupić czarny sznurek rolniczy w szpuli ważącej 4 kg. Mniejszych nie było jutro będzie wiązanie. O ile nie będzie znowu cały dzień padać.
inka74 19:56, 27 sie 2021

Kokesz napisał(a)

A ja szybko przed deszczem zamontowałam takie fajne okręgi na wszelki wypadek i wszystko ładnie stoi

Widziałam już ten patent. Bardziej naturalnie wyglądają rośliny niż podparte takimi półokrągłymi podporami. Dobrze że mi o nim przypomniałaś. Na mniejsze hortki różowe się nadadzą. Dzięki!
inka74 19:57, 27 sie 2021

Kasya napisał(a)
Masz jeszcze tego zawilca ?
Nie mam. 2 razy go kupowałam i ani razu nie przetrwał zimy. Co nie zmienia faktu, że ładny jest
mrokasia 20:03, 27 sie 2021

Niezła ta limka! Moja największa też wyprodukowała spore kwiaty ale nie aż tak gigantyczne .
Skorzystałam z rekomendacji Reni i zakupiłam te falbankowe podpory. Bardzo jestem ciekawa.
Mam nadzieję, że pogoda w weekend będzie łaskawa i da coś porobić w ogrodzie.
Kokesz 21:02, 27 sie 2021

inka74 napisał(a)
Widziałam już ten patent. Bardziej naturalnie wyglądają rośliny niż podparte takimi półokrągłymi podporami. Dobrze że mi o nim przypomniałaś. Na mniejsze hortki różowe się nadadzą. Dzięki!

Te okręgi można łączyć w większe.
Mam je na dużych krzewach limek i zdają egzamin.
Rozchodniki i budleje też mam nimi spięte.
Kasya 21:21, 27 sie 2021

inka74 napisał(a)
Nie mam. 2 razy go kupowałam i ani razu nie przetrwał zimy. Co nie zmienia faktu, że ładny jest

No to super bo kupilam
inka74 21:09, 29 sie 2021

Miałam dziś porobić zdjęcia ale... Wciągnęła mnie robota. Zrobiłam roszady na froncie. Nadal coś mi tam nie pasuje ale już jest bliżej niż dalej do efektu o jaki mi chodzi. Stan doniczek nieznacznie się uszczuplił. Zostały mi w sumie 2 nie zdążyłam podwiązać hortek - może jutro się uda. Na razie jest całkiem dobrze, ogród prawie ogarnięty miesiąc przerwy i zaczną się porządki jesienne i sadzenie tulipanów.
SlonecznyOgrod 22:01, 29 sie 2021

inka74 napisał(a)
Rising Sun? Na razie mnie zachwyca, zobaczymy co będzie dalej i jak będzie się zachowywał w zimy, gdy nie uda mi się go już opatulić ze względu na wielkość... te młode przyrosty ma na razie bajeczne

Tak o niego mi chodzi. Od kiedy go masz?

Hortensje pełne Cie wkurzają, ale to chwilowe przejdzie Ci, zobacz jakie mają piękne duże kwiaty, ja też lubię takie wypasione grubaski
Gruszka_na_w... 22:21, 29 sie 2021

inka74 napisał(a)
Na razie jest całkiem dobrze, ogród prawie ogarnięty miesiąc przerwy i zaczną się porządki jesienne i sadzenie tulipanów.

Powiało optymizmem.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies