TAR
14:24, 26 sie 2021

a u mnie wczoraj popadalo, malo bo malo ale zawsze, za to hortki stoja i nie uginaja sie. Ja lubie prawie wszystkie hortki poza Wims Red i Vanile Fraise. Moje horty w tym roku maja mniej kwiatow za to wieksze, obiema dłońmi cieżko je objac. Wiosną inaczej cielam i normalnie sie balam, ze zamordowalam je wszystkie. Przyznaje, ze wole jak jest teraz mniej kwiatow za to wieksze 
Iwonka ja tez ten rok ogrodowo prawie nic nie podzialalam. W ogrodniczych mnie zapomnieli
Przez prawie 5 sezonow ryłam jak dzika orka. ten rok poswiecilam na odpoczynek i chociaz odrobine korzystania z tego co zrobione. Na szczescie duzo pracy nie musze mu poswiecac, ze 2 weekendy wiosna i chwile w sezonie plus ogarniecie jesienne. Mam zrobione prawie wszystko poza chodniczkiem przy skrzyniach, wysypaniem kory na ostatniej rabacie i drobnymi pracami jak posadzenie przebisniegow
ciesze sie, ze odpuscilam cebulowe. chyba nie lubie takiej dlubaniny. W tym sezonie nawet pokorzystalam kilka razy z lezaczka. Wiosna jedynie czeka mnie rozsadzenie kilku krzakow, bo maja za gesto.

Iwonka ja tez ten rok ogrodowo prawie nic nie podzialalam. W ogrodniczych mnie zapomnieli