Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przerwa na kawę...

Przerwa na kawę...

Gruszka_na_w... 16:31, 16 mar 2019

Świetne te ozdoby. Bardzo fajnie się wpisały w rabaty. Nawet teraz, kiedy nie ma roślin.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Anda 17:26, 16 mar 2019

Boskie som te kółka, boskie. No aż żałuję, że nie pasuje mi rdza w ogrodzie.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Kasia_CS 18:43, 16 mar 2019

inka74 napisał(a)

Kasiu - ja miałam dużo wątpliwości bo ściągałam je spoza Polski. Ani nie miałam pewności czy dotrą ani jak będą wyglądać finalnie. Ale w PL nikt nie chciał podobnej zrobić a jak już znalazłam cena była znaczna. A sama narzędzi odpowiednich nie mam.

Chyba nawet Twoje kółka znalazłam Nie dziwię się, że się na nie napaliłas, bo wyglądają świetnie
inka74 08:58, 17 mar 2019

Haniu - dziękuję ja czekam niecierpliwie na rośliny. Dopiero wtedy dowiem się czy osiągnę efekt o jaki mi chodziło. Czy np. nie trzeba będzie je podnosić w górę.

Ewa - one przed rdzewieniem są srebrne. Możesz zawsze się zapytać czy ci nie pomaluje na czarno a wydaje mi się, że on je robi a nie sprowadza. Taki pordzewiały też możesz pomalować.

Kasiu - ja mam wielkość 80 i 40 cm. Teraz widzę to mniejsze jako dostępne i takie 60, 100 cm lub komplet. On ma też inne elementy i rzeźby rdzawe. Droga przetestowana. Cegieł nie wysyła w sumie jest bardzo dużo różnych rdzawych dodatków. Miałam spory problem z wyborem. Szkoda, że tańsze nie są.
JoannA 09:13, 17 mar 2019

Ale świetne te rdzawe ozdoby. Idealnie wpasowały się na rabatach.
Miłego dnia Iwonko
mrokasia 10:06, 17 mar 2019

Iw, ale stroisz ten ogród! Świetne te kółka, bardzo pasują .
Ja jakoś nie umiem do siebie nic dobrać.

Zaraz idę w tuje .
inka74 10:09, 17 mar 2019

Dziewczyny słońce przedziera się przez chmury. Idę ryć i trzepać
Anda 12:02, 17 mar 2019

Zobaczysz moje rabatki na żywo to ocenisz, czy mogę mieć jakiekolwiek ozdoby czy lepiej nie

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
inka74 19:28, 17 mar 2019

Ewcia - moje rabatki mają po metr głębokości i wciskam. Kwestia upchnięcia kolanem

Dopiero weszłam z ogrodu. Jejku, jaka ładna dziś była pogoda.
Zana 20:39, 17 mar 2019

Iwonka, świetne te ozdoby. Tylko ta biała kula jakoś mi nie pasuje, ale na zdjęciu zawsze inaczej wygląda niż w realu.