Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną

Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną

antracyt 09:29, 10 kwi 2025

Jak zwykle ... jak zafiksowana to na maxa
DariaB 09:40, 10 kwi 2025

Wow Asia ile dalii! Ja jakoś nie mam do nich szczęścia, w zeszłym roku ani pół kwiatka się nie doczekałam, ślimaki mi wszystko zeżarły. Dobry ten twój małżonek, widzi co żonie potrzebne, nawet gdyby miało to wynikać z jego potrzeby odzyskania przestrzeni Dobra wiadomość, że dziewanna się wysiewa, ciekawe czy powtórzy cechy. Pomidorki masz mega! Moje dopiero wypuszczają listki, ale siałam późno świadomie bo nie mam gdzie trzymać więc muszę pójść wprost pod chmurkę.
Rojodziejowa 10:43, 10 kwi 2025

antracyt napisał(a)
Jak zwykle ... jak zafiksowana to na maxa

Ja jestem pewna, że ja mam jakieś zaburzenie, tylko diagnozy brakuje
Rojodziejowa 10:45, 10 kwi 2025

DariaB napisał(a)
Wow Asia ile dalii! Ja jakoś nie mam do nich szczęścia, w zeszłym roku ani pół kwiatka się nie doczekałam, ślimaki mi wszystko zeżarły. Dobry ten twój małżonek, widzi co żonie potrzebne, nawet gdyby miało to wynikać z jego potrzeby odzyskania przestrzeni Dobra wiadomość, że dziewanna się wysiewa, ciekawe czy powtórzy cechy. Pomidorki masz mega! Moje dopiero wypuszczają listki, ale siałam późno świadomie bo nie mam gdzie trzymać więc muszę pójść wprost pod chmurkę.

Na szczęście mam pozwolenie na sadzenie za ogrodzeniem Bo inaczej to byłoby kiepsko Moje jak już są na terenie ślimaczym, obficie sypię tymj ekogranulkami. Bez tego też nic by z nich nie było.
Wiaan 12:27, 10 kwi 2025

Rojodziejowa napisał(a)

Ja jestem pewna, że ja mam jakieś zaburzenie, tylko diagnozy brakuje

Jesteś niesamowita
Asiu czy sadziłaś tulipany z "mojej" mieszanki ? Pamiętasz, to ta która Wam się podobała.
U mnie całkowicie wymarły tulipany w miejscu mieszanki. Były tam EE i czarne, które rosną i powarzają w innych miejscach ogrodu, u mnie problem z zalegającym śniegiem zimą, mokro i brak przewiewu, trudne miejsce, ja ją chętnie powtórzę, ale w jakimś innym dobrym miejscu.
Wiolka5_7 13:14, 10 kwi 2025

Ale moje dziecię miałoby gdzie grzebać w ziemi

Podziwiam Cię Asia za te wszystkie wysiewy
sylwia_slomc... 15:45, 10 kwi 2025

A tu u Ciebie dosłowna Pomidorlandia podziwiam za efekty i samozaparcie ja już z siewów w domu zrezygnowałam całkowicie, teraz sieję w szklarni, w końcu po to ją stawiałam. Buziaki
Magara 23:18, 10 kwi 2025

Patrycja_KG_Lu napisał(a)

Magarko, zobacz na pomidorowym wątku jakie ja mam maluszki jeszcze. Siałam 22 marca, dopiero pikowane były Zdążą. W zeszłym roku były nawet za duże przy sadzeniu do szklarni i w gruncie, a podobny termin miałam.

Patrycja, widziałam
Postanowiłam w tym sezonie zagryźć zęby i własną "niewiarę w Magarę" poskromić
Co roku mam pomidory z własnego siewu - maluszki. No i zawsze dokupywałam sadzonki bo nie wierzyłam, że z tych moich maluszków coś będzie. Maluszki jednak zawsze dawały radę i w foliaku rosły w oczach W tym sezonie stawiam na swoje - oby mnie nie zawiodły bo szklarnię dostaną wypasioną

Asia - jesteś szalona Ale to jest szaleństwo plusowe, samo dobro, tego się nie leczy, tym się zaraża innych
Rojodziejowa 00:10, 11 kwi 2025

Wiaan napisał(a)

Jesteś niesamowita
Asiu czy sadziłaś tulipany z "mojej" mieszanki ? Pamiętasz, to ta która Wam się podobała.
U mnie całkowicie wymarły tulipany w miejscu mieszanki. Były tam EE i czarne, które rosną i powarzają w innych miejscach ogrodu, u mnie problem z zalegającym śniegiem zimą, mokro i brak przewiewu, trudne miejsce, ja ją chętnie powtórzę, ale w jakimś innym dobrym miejscu.

Anetka, nie dorwałam tych Twoich odmian. Zrobiłam mniej subtelną mieszankę róży
Rojodziejowa 00:11, 11 kwi 2025

Wiolka5_7 napisał(a)
Ale moje dziecię miałoby gdzie grzebać w ziemi

Podziwiam Cię Asia za te wszystkie wysiewy

Byłaby świetna zabawa sensoryczna