Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną

Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną

Roocika 08:22, 02 cze 2025

Rojodziejowa napisał(a)
I zrobiony początek, a raczej koniec ścieżki + kancik

Asiu, bardzo ładnie, ja wciąż nie ogarniam gdzie i co u Ciebie.

Orlaya super, muszę poczytać co ona lubi.
mrokasia 08:30, 02 cze 2025

Taaaak, kanciki robią szyk .
Fajny ten tarasik.
antracyt 12:18, 02 cze 2025

Widoki tarasikowe bardzo urodziwe
Kanciki to u mnie w tym roku wiecznie uciekający plan...
Patrycja_KG_Lu 13:38, 02 cze 2025

Lamelkowa super gęsta na swojej zaskakującej szerokości. Nie będziesz poszerzać?

Nie wiem jak Wy dajecie radę na tych krzesełkach czy ławeczkach wysiedzieć. Raz testowo w sklepie usiadłam tylko na minutę, bo dłużej nie wytrzymałam przez wbijające się linki.

Proszę dla początkujących ogrodników rozwinąć skrót FG. Też na jesień muszę dosadzić cebulę i wolę sprawdzone miejsca, bo poprawność odmian z tego roku z oferty sklepów spożywczych chyba wszystkich zdenerwowała. Planuję zakupić narcyzy, tulipany i czosnki ozdobne, krokusy, szafirki.
JoanNa 13:45, 02 cze 2025

Haha, Patrycja, ja tez zaczełam rozkminiac ten skrót i nic mądrego nie wymyśliłam.
Asia , jakoś nigdy nie pochylałam sie nad tą orlają, nawet może pomijałam ją w planach nasadzeń, ale u Ciebie mnie zauroczyła, w ogóle ta rabatka bardzo mi gra, bo ja lubię takie buszowate misz-masze
Magara 23:21, 02 cze 2025

Patrycja_KG_Lu napisał(a)

Nie wiem jak Wy dajecie radę na tych krzesełkach czy ławeczkach wysiedzieć. Raz testowo w sklepie usiadłam tylko na minutę, bo dłużej nie wytrzymałam przez wbijające się linki.

Proszę dla początkujących ogrodników rozwinąć skrót FG. Też na jesień muszę dosadzić cebulę i wolę sprawdzone miejsca, bo poprawność odmian z tego roku z oferty sklepów spożywczych chyba wszystkich zdenerwowała. Planuję zakupić narcyzy, tulipany i czosnki ozdobne, krokusy, szafirki.

Asia Rojo w niebycie to ja odpowiem

Patrycja, Ty jesteś dziewczę młode i szczupłe Faktycznie linki mogą być denerwujące
Ja mam zapas tłuszczyku, który sprawia, że linki w sofce i fotelach mi nie przeszkadzają - ot cała tajemnica postrzegania wygody

FG - Farmer Gracy Asia jakiś czas temu wyczaiła, że mają fajną promocję na kłącza Skusiłam się, jestem mega zadowolona z jakości, wszystko mi wschodzi, a nawet kwitnie, szok
Teraz kuszą cebulami w promocji Dla mnie ceny obecne nie do przejścia - poczekam na promocje
ajka 07:22, 03 cze 2025

Ja chyba nigdy nie będę miała czasu na kanciki. W tym roku to już w ogóle biegam między kroplami deszczu. Ciężko chociażby trawnik skosić, bo mokro. O plaży nie wspomnę, cała zarośnięta chwastami, bo z mokrego piasku wyrywanie chwastów nie ma większego sensu, bo połowę piasku wywaliłabym razem z chwastami. Kanciki jednak robią robotę.
Monia81 07:23, 03 cze 2025

Widoczki Asia masz super kancik, no cóż, w tym sezonie jeszcze czeka na mnie, co o nim pomyślę to coś innego się pojawia do zrobienia
Rojodziejowa 13:58, 03 cze 2025

LIDKA napisał(a)
Widok z tarasiku super. Trawnik jak dywanik i drzewka piękne. Miło zawiesic oko.

Czy ta sofka jest wygodna.?

Do siedzenia wygodna. Moi rodzice jednak mają problemy z wstaniem.
Rojodziejowa 13:59, 03 cze 2025

Kasya napisał(a)

Wygodna
Tylko czemu pusta ?

Czeka na luźniejszy czas