Lamelkowa super gęsta na swojej zaskakującej szerokości. Nie będziesz poszerzać?
Nie wiem jak Wy dajecie radę na tych krzesełkach czy ławeczkach wysiedzieć. Raz testowo w sklepie usiadłam tylko na minutę, bo dłużej nie wytrzymałam przez wbijające się linki.
Proszę dla początkujących ogrodników rozwinąć skrót FG. Też na jesień muszę dosadzić cebulę i wolę sprawdzone miejsca, bo poprawność odmian z tego roku z oferty sklepów spożywczych chyba wszystkich zdenerwowała. Planuję zakupić narcyzy, tulipany i czosnki ozdobne, krokusy, szafirki.
Haha, Patrycja, ja tez zaczełam rozkminiac ten skrót i nic mądrego nie wymyśliłam. Asia , jakoś nigdy nie pochylałam sie nad tą orlają, nawet może pomijałam ją w planach nasadzeń, ale u Ciebie mnie zauroczyła, w ogóle ta rabatka bardzo mi gra, bo ja lubię takie buszowate misz-masze
Patrycja, Ty jesteś dziewczę młode i szczupłe Faktycznie linki mogą być denerwujące
Ja mam zapas tłuszczyku, który sprawia, że linki w sofce i fotelach mi nie przeszkadzają - ot cała tajemnica postrzegania wygody
FG - Farmer Gracy Asia jakiś czas temu wyczaiła, że mają fajną promocję na kłącza Skusiłam się, jestem mega zadowolona z jakości, wszystko mi wschodzi, a nawet kwitnie, szok
Teraz kuszą cebulami w promocji Dla mnie ceny obecne nie do przejścia - poczekam na promocje
Ja chyba nigdy nie będę miała czasu na kanciki. W tym roku to już w ogóle biegam między kroplami deszczu. Ciężko chociażby trawnik skosić, bo mokro. O plaży nie wspomnę, cała zarośnięta chwastami, bo z mokrego piasku wyrywanie chwastów nie ma większego sensu, bo połowę piasku wywaliłabym razem z chwastami. Kanciki jednak robią robotę.