Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na huśtawce miło płynie czas...

Na huśtawce miło płynie czas...

lojalna_ 10:12, 25 maj 2017

Ka mam powojniki Maria CS w ilości 5 sztuk i jeden sympata jest na darami w donicy zimowa w gruncie.
MCS kwiaty ma piękne super rośnie i ciesze się ze przeżyła zimę bo dziewczyny piszą ze kapryśna. Ale uwiad to ich drugie imię niestety.
_Martini_ 12:22, 25 maj 2017

Jola, doczytałam u Ciebie o tych powojnikach. Wygooglowałam i się zakochałam, taki piękny. Powojniki w ogóle zaczynają mnie wciągać i już szukam kolejnego miejsca dla nich. Cudnie będzie u Ciebie kontrastował z ogrodzeniem.
_Martini_ 12:27, 25 maj 2017

A dzisiaj z racji tego, że mała jest przeziębiona, poranną kawkę miałam na tarasie i śniadanko. Jeszcze cieplutki chlebek z własnym wysianym szpinakiem, mniam.

A po śniadanku obchód. Takie poranki lubię.

_Martini_ 12:31, 25 maj 2017

Edenka sie popisała "kwieciem", sztuk JEDEN

Ten Rh nieźle oberwał, ale jednak chce się pokazać i coś tam kwiatka wypuszcza.
_Martini_ 12:32, 25 maj 2017

A z tyłu kalina całkiem się pokładła od ciężaru. Koniecznie muszę skorygować pędy po kwitnieniu.
_Martini_ 12:33, 25 maj 2017

AngelikaX 15:34, 25 maj 2017

_Martini_ napisał(a)

Ciachnełabym do równego do tego od lewej.... ale jak nie chcesz tak "drastycznie" wystarczy, że tylko miźniesz sekatorem kilka milimetrów najlepiej wszystkie przyrosty... Zywopłocik po cięciu nie przestanie rosąc... dasz mu tylko sygnał, że ma rosnąć w innych miejsach czyt. puszczać nowe gałązki - ja tak to widzę
Magda70 15:34, 25 maj 2017

_Martini_ napisał(a)
No i placyk. Wymaga jeszcze korekty, ale z grubsza tak póki co wygląda. Do moich wizji mu baaaaaardzo daleko. Proszę, powiedzcie, że rośliny szybko urosną Generalnie nie ma być widać gleby. Bukszpany jeszcze dosadzę, żeby wykończyć obwódkę, jednak cały czas myślę czy te darowane mają tu zostać.

A tu lepsze ujęcie na brzozy

Wszystko takie małe jeszcze :-I

spokojnie, urosnie!
a nie wiem czemu mi się wydawalo, że pergola ma tu byc??
I na jakich wymiarach w koncu staneło?
paulina_ns 15:52, 25 maj 2017

Przyszłam obejrzeć seslerie ale nie znalazłam ale masz piękna kaline!!! Aż musiałam na datę zerknąć, czy to na pewno zdjęcia z tego roku ślicznie u Ciebie!!!
_Martini_ 15:55, 25 maj 2017

Paulina, sesleria jest na tej stronie pod różowymi bratkami. rośnie u mnie w kamieniu na froncie.