Beatko witam po przerwie! a ty dalej niezmordowana działasz widzę podziwiam ten Twój zapał! efekty są niesamowite,rabata z trawami super się prezentuje. Pięknie u Ciebie!Ściskam!
I ja zaglądam po przerwie i slad zostawiam .
A jak Twoje serby ? Zarezerwowałaś czy szukasz gdzieś indziej ?
Ja koreankę już zaklepałam, odbieram pod koniec miesiąca.
Haniu, Monika, Iva, Rumianko, Magda, Asiu, Kasiu.
Macham Kochanieńkie moje. Już jedna nogą na Orgodowisku, zerkam do Was bez śladu. Musiałam przez tydzień na przymusowy odwyk pójść, w ogrodzie też zastój. Zresztą pogoda nie zachęca. Dziękuję, że o mnie pamiętacie :*
No Serby są!!! Co prawda nie udało mi się wyszukać takiego samego wzrostu, ale już mi miły pan wytłumaczył, jak je ciąć co pokazał na żywym organizmie. Super jest! Dzisiaj przyjechały królewny. Jutro będę sadzić! Zamówiłąm też 3 drzewka...Prezent od męża. Jeszcze w tym sezonie zaczną rosnąć w moim ogrodzie.... Czekamy na odpowiedni moment, żeby je wykopać i przesadzić. Za jakieś 3 tygodni zagoszczą u mnie. Juuupi!
Haniu, jeszcze nie wiem, czy zimuje, bo to pierwszy rok mojego ogrodu a siewki stipy dostałam od naszej ogrodowiskowej Margo. Zauwazylam dzieci-siewki wokół dojrzalych stip. Sama jestem ciekawa czy trawy przetrwają zimę i w jakiej kondycji zastane ogrod przyszłą wiosną. Pozdrawiam Cię.