Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » NewLife w ogrodzie

NewLife w ogrodzie

katel 22:58, 13 paź 2016

Cudnie Ci to sadzenie wyszło, normalnie wszystko masz jak od linijki i ani chwaścika.

LyraBea napisał(a)
Hej Kasiu. Dziękuję za odwiedziny. Zapraszam w moje ogrodowe progi.
No właśnie nie znam nazwy różyczki Tak, jest szczepiona na pniu, ale takim niziutkim. Gdy ją kupiłam, była taka kompaktowa, mała a teraz cudnie się rozrosła. I dalej nieprzerwanie kwitnie!

U mnie już od kilku lat jest i też była na niziutkim pniu ale bałam się że mi przemarźnie i zakopałam ją w ziemi aż do miejsca szczepienia, puściła korzenie i w czasie przesadzania odcięłam pieniek. Nazwy szukam i podobna jest Nina Weibull i Orange Juvel ale pewności nie mam .
kasja83 07:55, 14 paź 2016

Beato kupa roboty za Tobą.Wszystko wygląda dorodnie, trawnik piękny.Strach się bać przed kolejnym sezonem.
BasiaLT 08:43, 14 paź 2016

Beatko rabata wyszła rewelacyjnie! Serby przepiękne, o idealnym pokroju i zdrowe. Nie do uwierzenia że to wszystko zostało zrobione w tym roku.
Marga 19:19, 14 paź 2016

Cudne te serby! Sama bym chciała takie mieć. Zostawiam też achy i ochy dla Twoich szerokimi kadrami Kawał dobrej roboty zrobiłaś w tym roku
Gruszka_na_w... 20:05, 14 paź 2016

Bardzo ładnie świerki dopełniły tę rabatę. Zgrabnie to wszystko wygląda.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
tulucy 22:51, 14 paź 2016

Pięknie i jakie zadbane wszystko u Ciebie...

Czołówkę w sumie mogę od dziecka pożyczać, on i tak nie używa
Rumianka 11:50, 15 paź 2016

Bea jak zobaczyłam u Ciebie "bok" rabaty to zrozumiałam, że Twoje precyzyjne przemyślenia co do sadzenia roślin będą owocowały w następnych latach...Pięknie się wszystko rozrośnie i na pewno nie będziesz musiała przesadzać roślin z powodu ciasnoty, bo mają miejsca aż nadto...wystarczy im na naprawdę swobodny rozrost...Tworzysz naprawdę piękne miejsce na ziemi...W przypadku Twojego ogrodu ochy i achy to zdecydowanie za mało...Jest tak gustownie i wysmakowane, że brakuje mi słów uznania...Cudnie!!!
Rumianka 12:17, 15 paź 2016

Wyczytałam, że nigdy nie widziałaś na żywo kwitnącej żółtej magnolii...widziałam wiosną w ogrodzie ogromny egzemplarz na ul.Słonecznej...
asiak 12:48, 15 paź 2016

No, no, no... pięknie
Flower1 13:27, 15 paź 2016

Cudnie!