Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Podmiejski ogródek

Podmiejski ogródek

kasiab 09:04, 21 lip 2017

Dubelek
eVka 12:21, 24 lip 2017

makadamia napisał(a)
Jeszcze inna perspektywa:

Myślicie że warto malować te belki na szaro? Skoro i tak huśtawki i drabinka są "drewnianego" koloru?

Na ziemi jeszcze porządek trzeba zrobić.

No i oczywiście zakrawa na ironię losu, że ledwie podsadziłam te tawuły, któe mi tak ładnie kwitną, od razu je sobie hamakiem zasłoniłam

Witaj makadamia Spaceruję po twoim ogródku a tu taki czadzik, coś do mojego ogródka, córa by się posikała ze szczęścia!!! Chyba odgapie bezczelnie!
eVka 12:37, 24 lip 2017

makadamia napisał(a)

Puk puk

Miałam malować szubienicę, ale zamiast skończyć jedno wzięłam się za drugie

Wybaczcie słabą jakość zdjęcia: późno było robione:

To jest taki stolik do zabawy wodą i piaskiem. Kilka zbitych desek, dwa pojemniki plastikowe, kilka rurek pcv. Wszystko oprócz cięcia drewna zrobiłam sama.

W pewnym momencie stwierdziłam, że chyba zgłupiałam, poświęcać czas i kasę na robienie... no cóż... trochę lepszej wersji piaskownicy ale okazuje się, że jednak sens był. Zabawka okazała się wielkim sukcesem

Extra zabawka! Musisz być brdzo fajna mamą Gratuluję pomysłowości.
Lulilaj 12:52, 25 lip 2017

puk, puk

A co tu taka cisza? Asia pewnie szaleje w ogrodzie albo tworzy kolejną perełkę dla dzieciaków

Kochana jak znajdziesz wolną chwilę wpadnij do mnie plisss
Ocenisz materiał na murek oporowy i może coś doradzisz na temat drzew (ładnie proszę)
anna_t 23:44, 25 lip 2017

Asia pielac dziś na różance przypomniałam sobie że chciałaś werbene, aktualne? Na wiosnę nie była jeszcze widoczna
Constans 13:39, 31 lip 2017

Wątek nadrobiłam. Trawka jak dywanik z najwyższej półki, rabaty gotowe, kącik dla dzieciaków, nie wspomnę o hamaku...idę podciąć sobie żyły mydłem

i żeby było dramatyczniej, w płynie

Kiedy u mnie coś ruszy...
makadamia 16:37, 31 lip 2017

Dziewczyny, ja tylko po gitarę.

Urlopuję się sama z dzieciakami, więc same rozumiecie, że dostęp do kompa mam baardzo ograniczony. I siwych włosów mi przybywa w zastraszającym tempie.
Zaglądam tylko do ruchliwych wątków, a resztę (w tym swój) ogarnę po powrocie. Tymczasem pozdrawiam Was wszystkie serdecznie.

Ps.: Siedzę tu od tygodnia i miałam jeden dzień takiej naprawdę ladnej pogody. Zgadnijcie gdzie jestem
Constans 16:48, 31 lip 2017

Jeśli jeden dzień pogody, to na bank Pomorze. W całej Polsce skwar, tylko u nas leje drugi tydzień
Constans 16:48, 31 lip 2017

Mimo wszystko udanego urlopowania Asiek
makadamia 16:56, 31 lip 2017

Constans napisał(a)
Jeśli jeden dzień pogody, to na bank Pomorze. W całej Polsce skwar, tylko u nas leje drugi tydzień

Wiedziałam, że traficie za pierwszym strzałem.

Ogólnie nie jest źle, ale mąż by się przydał do towarzystwa