Na początek przepraszam za swój wpis do MartyKozak - dopiero jak wyszłam na świeże powietrze to zajarzyłam, że komuś, kto ma beton/szare ściany/szewron, może się zrobić przykro. Nie miałam nic złego na myśli i mnie samej te rzeczy też się podobają. Tylko nie u mnie
A teraz po kolei:
Mrokasiu - no właśnie!
Moniko, Wiolu - podłogi na tej antresoli mi żal, bo dobrej jakości i ładna, choć niemodna

. Ale podłoga w pokojach koniecznie do wymiany (w jednym pokoju panele, w drugim też mozaika, ale malowana na biało i brzydka, a w obydwóch położone są na jakiejś płycie i są progi). No i chciałabym jednolicie. Także tutaj decyzja będzie podjęta jak wejdzie ekipa i zacznie demolkę

.
Magda - pytałam i za odpowiedź dziękuję
Izabela - napisz coś więcej o tym stiuku, pokaż (może być na priwa); kojarzy mi się tylko z pałacami
Na górze mają być dwa pokoje chłopaków, łazienka z pralką i taka garderobo/suszarnio/prasowalnia. Na antresoli będzie miejsce na siłownię i rozkładanie klocków, torów kolejowych i planszówek. Teraz robią to na dole (bo na dole mają sypialnie) i strasznie mnie to wkurza

.