Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Podmiejski ogródek

Podmiejski ogródek

Zana 08:18, 07 maj 2018

U mnie na stronie 618 moje ubiegłoroczne ostrokrzewy z tymi podejrzanymi listkami. Jak będziesz mogła to zajrzyj.

Polskie morze? Też macie pomysły. A u nas lato było w pełni. Dobrze, że chociaż po jednej parze długich gaci mieliście. A kurteczki były?
DorKa 08:46, 07 maj 2018

Zapomniałaś hasła powiadasz ja bez telefonu byłam 2 dni bo 3 razy błędny pin wstukałam a kody w robocie ale luz ...chyba podświadomie tak działamy ,żeby trochę się zresetować. Nie wiedziałam,że Twoja działka nad morzem ... zazdroszczę

ps zaraz kolejny weekend
DorKa 08:48, 07 maj 2018

Anda napisał(a)
Dla Ciebie to tylko kwiatki o ksztalcie swiecy najlepsze

Fallicznie to zabrzmiało
makadamia 09:10, 07 maj 2018

Zana napisał(a)
U mnie na stronie 618 moje ubiegłoroczne ostrokrzewy z tymi podejrzanymi listkami. Jak będziesz mogła to zajrzyj.

Zajrzałam. O ostrokrzewach nic nie pisałam (te liście dokładnie takie same jak u mnie), za to tiarelki pochwaliłam. Zdecydowanie zasługują na rozpropagowanie

Zana napisał(a)
Polskie morze? Też macie pomysły. A u nas lato było w pełni. Dobrze, że chociaż po jednej parze długich gaci mieliście. A kurteczki były?

Chłopaki miały (ale oczywiście nosić ich nie chciały - jak słońce świeci, to dla nich lato), a ja pożyczałam męski polar i "szyku zadawałam"
Makusia 09:12, 07 maj 2018

Polskie morze...miałam ze trzy lata temu identyczną sytuację, z tym, że musiałam spać w tych samych spodniach, w których w dzień chodziłam. Maskara jakaś Syberiada w lipcu
makadamia 09:15, 07 maj 2018

DorKa napisał(a)

Fallicznie to zabrzmiało

Komu zabrzmiało, temu zabrzmiało...

DorKa napisał(a)
Nie wiedziałam,że Twoja działka nad morzem ... zazdroszczę

I nad morzem, i nad jeziorem.

Jezioro przez okno widać, więc siedziałam na kanapie i przez okno oglądałam, to brak czapki nie doskwierał

makadamia 09:17, 07 maj 2018

Makusia napisał(a)
Polskie morze...miałam ze trzy lata temu identyczną sytuację, z tym, że musiałam spać w tych samych spodniach, w których w dzień chodziłam. Maskara jakaś Syberiada w lipcu

Dokładnie.
W zeszłym roku, jak byliśmy, w radiu ciągle trąbili o fali obezwładniających upałów w całej Polsce, a myśmy w długich rękawach na plażę chodzili
Wani 10:01, 07 maj 2018

Haha, spoko : my byliśmy nad morzem w Wielkanoc Możecie sobie wyobrazić to ciepełko Ale i tak było fajnie
makadamia 10:08, 07 maj 2018

Pojechaliście jodu się nawdychać?

U mnie problemem nie była tak naprawdę kurtka, tylko czapka. Kaptur nie daje rady, bo nie zasłania czoła a mnie wystarczy trochę chłodnego wiaterku i zaraz mnie zatoki bolą:/. Chyba powinnam przymierzyć się do oczyszczania zatok...
makadamia 13:19, 07 maj 2018

400 postów!

Miałam wrzucić kilka zdjęć ze swojego ogródka, ale taką okazję warto uczcić czymś lepszym.

Link do profilu ogrodu miejskiego w Vlinderhof, który jest inicjatywą społeczną, współtworzoną przez Oudolfa. Na profilu można zobaczyć filmy i zdjęcia z różnych pór roku.

Dla mnie jest to bardzo ciekawe, bo ogrody z Dutch wave to ogrody późnego lata i rzadko są pokazywane ujęcia wiosenne.