Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Podmiejski ogródek

Podmiejski ogródek

makadamia 09:49, 24 maj 2018

Dominika11 napisał(a)
własnie tak i wie co to jest - dlatego on to zrobi, a nie ja - hahaha myslał by kto

w takim razie - pełen szacun
Dominika11 09:50, 24 maj 2018

makadamia 09:53, 24 maj 2018

Catalinasdiary napisał(a)
Hahaha to prawda, tu się nie można nudzić

DorKa napisał(a)
Twój wątek ma zadziwiające zdolności natychmiastowej zmiany tematu. Co strona to inny temat Na nudę to tu narzekać nie można

No, jeśli ktoś lubi wątki typu Margerytki lub Dorki - szast prast, decyzja podjęta, robota zrobiona, można usiąść i podziwiać - to u mnie się nudzi.

Ale zainteresowanych konkretami uprzejmie informuję, że posadziłam kilka roślin na tym pustym skrawku ziemi

jak wysypię korę to pokażę
DorKa 10:08, 24 maj 2018

Sama piszesz szast prast i po robocie, nuda Panie A u Ciebie kopalnia wiedzy , pomysłów i różnorakich tematów. Zdecydowanie nie można się u Ciebie nudzić Czekamy na korowe fotki!
la_estrellita 10:28, 24 maj 2018

makadamia napisał(a)

A kysz, uciekaj do tego gruzu, jeszcze mi się tu zarazisz holenderskimi, a u Ciebie zupełnie inaczej ma przecież być!?

No i widzisz, jak inteligenta dyskusja to mnie do łopaty gonią . Jak będzie to jeszcze nikt nie wie ale wiem, że nie wszystko co mi się podoba będzie wyglądało dobrze u mnie. Etap planowania ogrodu w tym stylu na tle wiejskiej stodoły z kurami za płotem mam za sobą .

Tylko czytaj szybko tę książkę bo bardzo mnie interesuje wpływ tej lektury na ograniczenie liczby gatunków na rabacie
makadamia 10:41, 24 maj 2018

la_estrellita napisał(a)

No i widzisz, jak inteligenta dyskusja to mnie do łopaty gonią . Jak będzie to jeszcze nikt nie wie ale wiem, że nie wszystko co mi się podoba będzie wyglądało dobrze u mnie. Etap planowania ogrodu w tym stylu na tle wiejskiej stodoły z kurami za płotem mam za sobą .

To wszystko dla Twojego dobra. Nadmiar inspiracji bywa zabójczy
Ale widzę, że szybko się wyleczyłaś z tej "choroby wieku dziecięcego" pt.: "chcę wszystko"

la_estrellita napisał(a)
Tylko czytaj szybko tę książkę bo bardzo mnie interesuje wpływ tej lektury na ograniczenie liczby gatunków na rabacie

Kiedy ja ją właśnie zakupiłam po to, żeby jak najwięcej gatunków zmieścić na rabacie
makadamia 10:42, 24 maj 2018

DorKa napisał(a)
Sama piszesz szast prast i po robocie, nuda Panie A u Ciebie kopalnia wiedzy , pomysłów i różnorakich tematów. Zdecydowanie nie można się u Ciebie nudzić Czekamy na korowe fotki!

No właśnie: słowa, słowa, słowa.
A zdjęć niewiele, a jeśli już - to kiepskie. Nuda
Kasya 10:43, 24 maj 2018

makadamia napisał(a)

No właśnie: słowa, słowa, słowa.
A zdjęć niewiele, a jeśli już - to kiepskie. Nuda

no popraw sie z fotkami
makadamia 10:46, 24 maj 2018

tia, chyba fotoszopem
DorKa 10:48, 24 maj 2018

makadamia napisał(a)
tia, chyba fotoszopem