Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Podmiejski ogródek

Podmiejski ogródek

Elka 22:11, 27 maj 2018

Spóźniłam się, ale z całego serca życzę Ci spełnienia wszystkich marzeń
DorKa 07:35, 28 maj 2018

nie wiem czy urodziny, imieniny czy dzień hamburgera obchodzisz ale życzeń nigdy nie za dużo
makadamia 07:58, 28 maj 2018

O rany, tyle życzeń! Nie spodziewałam się i nawet nie pomyślałam, żeby w weekend zajrzeć na forum.
Bardzo, bardzo Wam dziekuję!
Dorka, Ela, Hania, Magda, Asia, Kasia, Jola, Dominika, Asia, Roma, Gosia, Marta, Catalina, Lindsay - wielkie buziaki dla Was

Odnośnie ustrojstwa - to faktycznie trochę "zamienił stryjek siekierkę na kijek": bolą po prostu inne mięśnie. Ale jak ktoś ma kłopoty z kręgosłupem, to może być przydatne. Zamierzam wypróbować to urządzenie na działce letniskowej, gdzie ciągle jest jeden zbity ugór.

Rolki wypróbowałam i to z przytupem.
Nie umiałam wyhamować na przejściu dla pieszych, owinęłam się dwa razy dookoła słupa; rolki mi odjechały spod tyłka, odstawiłam kankana; ledwie, ledwie uniknęłam klapnięcia na tyłek; a żeby było ciekawiej, zamiast stroju sportowego, miałam na sobie długą, powłóczystą sukienkę, bo po co się przebierać, skoro idę (jadę) tylko odebrać syna od znajomych?.
Z każdej strony stało akurat pełno samochodów - kierowcy z pewnością przednie się ubawili przedstawieniem.
Margerytka40 08:03, 28 maj 2018

Aśka ,popuściłam ze śmiechu,rolki ,powłóczysta kiecka -już boki można zrywać a Ty jeszcze figury akrobatyczne odstawiałaś. Wyobrażam sobie te salwy śmiechu
makadamia 08:57, 28 maj 2018

Ja też [sobie wyobrażam]
Toszka 09:13, 28 maj 2018

Oj, imprezę przegapiłam - życzę wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń
Anda 09:32, 28 maj 2018

Ode mnie rowniez wszystkiego co najlepsze i spelnienia marzen

Rolki i sukienka - dobrze, ze potrafisz smiac sie sama z siebie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Roocika 09:32, 28 maj 2018

Asiu! Ja Tobie również życzę wszystkiego co najlepsze!
Monia81 09:42, 28 maj 2018

Wszystkiego naj, naj... ja jak wchodzę do Ciebie na wątek, to już wiem, że niczego nie mogę pić, jak czytam, chichram się na całego, Asia no padłam buziaczki
Kasya 09:55, 28 maj 2018

makadamia napisał(a)
O rany, tyle życzeń! Nie spodziewałam się i nawet nie pomyślałam, żeby w weekend zajrzeć na forum.
Bardzo, bardzo Wam dziekuję!
Dorka, Ela, Hania, Magda, Asia, Kasia, Jola, Dominika, Asia, Roma, Gosia, Marta, Catalina, Lindsay - wielkie buziaki dla Was

Odnośnie ustrojstwa - to faktycznie trochę "zamienił stryjek siekierkę na kijek": bolą po prostu inne mięśnie. Ale jak ktoś ma kłopoty z kręgosłupem, to może być przydatne. Zamierzam wypróbować to urządzenie na działce letniskowej, gdzie ciągle jest jeden zbity ugór.

Rolki wypróbowałam i to z przytupem.
Nie umiałam wyhamować na przejściu dla pieszych, owinęłam się dwa razy dookoła słupa; rolki mi odjechały spod tyłka, odstawiłam kankana; ledwie, ledwie uniknęłam klapnięcia na tyłek; a żeby było ciekawiej, zamiast stroju sportowego, miałam na sobie długą, powłóczystą sukienkę, bo po co się przebierać, skoro idę (jadę) tylko odebrać syna od znajomych?.
Z każdej strony stało akurat pełno samochodów - kierowcy z pewnością przednie się ubawili przedstawieniem.

Ale czy ta sukienka fo kankana była odpowiednia ?