Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Podmiejski ogródek

Podmiejski ogródek

makadamia 10:39, 04 kwi 2019

Nie no, skąd! Sama przy okazji skorzystam, bo faktycznie ładne są te Twoje variegatusy
makadamia 10:41, 04 kwi 2019

mikina34 napisał(a)
"Pułapka kominowa/lejkowa przeznaczona jest do wabienia i odławiania szkodników. Do monitorowania i wyłapywania należy stosować 1 pułapkę na obszar 20 m2 lub co 5 m przy nasadzeniu liniowym." - skopiowałam ze strony
Kupiłam do siebie 3 pułapki chociaż jeszcze na razie nie miałam żadnych oznak, ale trza być czujnym

Co 5 metrów - czyli by mi wychodziło, że trzy sztuki powinnam zakupić.
No nie tak dużo. Jak lepinox się nie sprawdzi, to kupię
makadamia 10:42, 04 kwi 2019

Makusia napisał(a)

Kupiłam "lejkową". Ta kosztuje ok. 40 zł. jest wielokrotnego użytku. Wkład, czyli ten cały feromon kosztuje bodaj 10.50 zł. i starcza na miesiąc

Doliczam jeszcze dyskomfort związany z koniecznością patrzenia na nie

(racjonalizacja level master)
makadamia 10:44, 04 kwi 2019

effka napisał(a)

No to nikt mi ni powiedział, że one takie są, no nieee, dobrze, że kupiłam je za grosze...

No ale sama widzisz jak z tą kosmatką jest: jedni uwielbiają, inni nienawidzą. Każdy sam musi przetestować
dzika_roza 08:08, 06 kwi 2019

Hej, a co ile sadzilas Variegate?
Brzozowadzie... 10:44, 10 kwi 2019

Cześć Asia, tak, tak, wiem, że u Ciebie lada moment Komunia Św., ale szykuj się na molestowania psychiczne z mojej strony w niedługim czasie - muszę wytyczyć ścieżki i trochę dopracować linie rabat - i Twój trzeźwy osąd, cięty język i bystre oko będą baardzo mile widziane Uściski zostawiam
DorKa 10:58, 10 kwi 2019

Brzozowadziewczyna napisał(a)
Cześć Asia, tak, tak, wiem, że u Ciebie lada moment Komunia Św., ale szykuj się na molestowania psychiczne z mojej strony w niedługim czasie - muszę wytyczyć ścieżki i trochę dopracować linie rabat - i Twój trzeźwy osąd, cięty język i bystre oko będą baardzo mile widziane Uściski zostawiam

Asia u Ciebie też Komunia ? Witaj w klubie Moje plany zakupowo-ogrodow mocno na niej ucierpiały Powodzenia
makadamia 11:05, 10 kwi 2019

dzika_roza napisał(a)
Hej, a co ile sadzilas Variegate?

Różo, variegatę sadziła Helen - lepiej zadaj to pytanie w jej wątku - na pewno częściej tam bywa
makadamia 11:11, 10 kwi 2019

Brzozowadziewczyna napisał(a)

Tiaa, znowu zamieszania narobię, jak ostatnio u Dorki
Ale i tak przyjemności sobie nie odmówię, więc pilnie będę monitorować Twój wątek

DorKa napisał(a)

Asia u Ciebie też Komunia ? Witaj w klubie Moje plany zakupowo-ogrodow mocno na niej ucierpiały Powodzenia

Na szczęście pieniądze na komunię mamy odłożone. Powinnam się ograniczać z innych względów, a tymczasem do Zielonych Progów już cała lista gotowa

A póki się tam nie wybiorę, to wydaję pieniądze na takie rzeczy

dzika_roza 11:16, 10 kwi 2019

o sorki