Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Podmiejski ogródek

Podmiejski ogródek

Zakrecona 17:47, 10 kwi 2019

Miłość czasami bywa ślepa i w tym zaślepieniu rodzica można kilka błędów popełnić. Ważne żeby kochać mądrze, a tu psychologia by się przydała, oj na pewno
mrokasia 19:02, 10 kwi 2019

Wchodzę na forum, patrzę - przy Aśkowym wątku 17 nowych postów. Myślę - dzieje się. No i się nie pomyliłam. Tylko w życiu bym nie zgadła CO się tu dzieje .

Magleska 19:37, 10 kwi 2019

jakie tu interesujące tematy
21:08, 10 kwi 2019
effka napisał(a)
Yyyy o mamo ale poważne tematy.... Nie na mój skurczony z niewyspania dzisiaj łepek

Miałam to samo pisać. Poważne tematy
Helen 21:15, 10 kwi 2019

A krowiak to zwykły, niegranulowany obornik. Bardzo się cieszę, że go lokalny sklepik sprowadza i nie muszę daleko po niego jeździć. To pierwsza partia, w ciągu sezonu na pewno jeszcze dwie takie zużyję

Asia, ja o sprawach przyziemnych - czy w środku jest śmierdząca zawartość? Czy już przerobiona i nieśmierdząca? Muszę coś takiego kupić, ale chyba bym nie chciała przewozić w samochodzie czegoś cuchnącego... eM też się nie zgadza na transport Jego autem
makadamia 21:22, 10 kwi 2019

Ewa, Magda, Kasia, Magda, Monika - ano tak wyszło, że poważne.
Starałam się zagaić o GoT, ale najwyraźniej nikt tutaj tego nie ogląda. I z kim mam się ekscytować ostatnim sezonem?

Helen, wybawicielko, tak zawartość jest śmierdząca ale szybko wietrzeje
Zapaszek zniknął po 10 minutach. Nie ma porównania np.: do kocich sików, które jeszcze pół roku później zdarzało mi się czuć
Anda 21:24, 10 kwi 2019

No nie wyczaiłam, że chcesz zmienić temat
Ostatniego sezonu jeszcze nie oglądam. Proszę nie zdradzać szczegółów
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
inka74 21:25, 10 kwi 2019

Przy tylu postach myślę, że może zdjęcia a tu takie poważne rozmowy. Nie na moją głowę dziś.

Pytanie mam przyziemne ogrodowe - Asia czy ty kupiłaś w końcu kalinę Kilimandjaro? Szukając jej zdjęć na forum wpadłam na wpisy, że planowałaś.
makadamia 21:25, 10 kwi 2019

No to dobrze że uprzedziłaś, bo jestem mistrzynią w mówieniu tego, czego nie powinnam
makadamia 21:28, 10 kwi 2019

inka74 napisał(a)
Przy tylu postach myślę, że może zdjęcia a tu takie poważne rozmowy. Nie na moją głowę dziś.

Pytanie mam przyziemne ogrodowe - Asia czy ty kupiłaś w końcu kalinę Kilimandjaro? Szukając jej zdjęć na forum wpadłam na wpisy, że planowałaś.

Nie. Nie natrafiłam na nią stacjonarnie, a nie chcę znowu kupować maleńkiego krzaczka przez internet. W międzyczasie Tar namówiła mnie na bodnanteńską i liczę na to, że dostanę ją w tej Twojej szkółce