Asia, u Ciebie tulipany powinny rosnac jak na drozdzach, one lubia sucho i piaszczyscie, powinny powtarzac co roku!
I zdradz, gdzie sie nauczylas robic fajne zdjecia, roznica jest niesamowita Moza ja tez sie kiedys naucze, na razie to jak ciemna magia wyglada!
Cos postanowilas w sprawie muru? Nie nadrobie, za szybko u Ciebie posty plyna
Kojarzę, że są odmiany, które mają pasiaste listki Teraz sprwdziłam, że np. Sweet lady takie mają. Ja np mam z kolei u siebie kilka tulipanów z jasnym brzegiem liści i to chyba u mnie parroty jakieś albo takie strzępiaste.
ja mam takie tulipany z paskowanymi liscmi, kwitna na czerwono,
tulipa red riding hood Tzn kwitly, w poprzednich latach, bo w tym zostaly mi teraz tylko liscie, ale moze w przyszlych latach sie poprawia i cos z nich jeszcze bedzie.
Niech żywi nie tracą nadziei! Ja też myślałam, że tylko jedna jeżówka z kilku sztuk mi wyszła, i już chciałam w to miejsce przesadzać coś innego, ale grzebnęłam palcem w ziemi i się pokazały jakieś kiełki
No niby rosną.
Widzę, że nawet takie jedne białe pełne tulipany, cristal coś tam, będą kwitły. Tylko że, kurka wodna, wszystkie cebule mi się pomieszały i wymieszane są te kwiatki całkiem bez sensu
Zdjęcia...
Wykorzystałam po prostu wiedzę którą kiedyś, dawno temu nabyłam.
Takie zdjęcia to żadna filozofia: bierzesz aparat z szeroką przesłoną, a potem to już tylko kwestia tego, jak blisko dasz radę podejść do obiektu
Mam znajomego, który potrafi świetne zdjęcia dzieciom zrobić - to jest dopiero talent!
W sprawie murku to decyzja podjęta, tylko nie wiadomo, kiedy będzie zrealizowana