Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Podmiejski ogródek

Podmiejski ogródek

makadamia 11:09, 15 maj 2019

anbu napisał(a)
U nas też leje z przerwami (w sumie niewielkimi) od długiego weekendu majowego Asiu życzę aby i u Was pooolało w końcu solidnie. Szkoda roślin.

Oby się spełniło
makadamia 11:09, 15 maj 2019

TAR napisał(a)
no i co ja poradze biedna ze tak hortki lubie, one wszedzie pasuja i sa takie pancerne

no wiem
nie da się nie lubić
makadamia 11:11, 15 maj 2019

Brzozowadziewczyna napisał(a)

O nie, ja nie narzekam, u nas nawet w tej chwili elegancko leje, tak na parasol Wczoraj wieczorem znów wyszłam sprawdzić - pod brzozami mokro! A to znak, że już może przestać

U mnie jakiś zaklęty rewir - zawsze mniej pada niż w całej okolicy
makadamia 11:12, 15 maj 2019

kasiab napisał(a)
Asia!!!! Przyjdź bo jestem bliska morderstwa na psie

Czytałam.
Nie pomogę, bo ja bym go już na drugi koniec wsi widłami pognała
inka74 11:13, 15 maj 2019

Kasia_CS napisał(a)
Tak, to zwykły fotelik na pasy jest Kuba będzie u babci, więc jedno dziecię mam z głowy byłoby super! A o której planujesz u Ani?
U Asi koło 11, u ciebie byśmy były koło 11.30, u Kwartecika wtedy zlądujemy kolo 12.30 jak pisała - chyba, że coś pomieszałam.

Jakby coś kontaktujmy się telefonicznie bo ja nie wiem kiedy teraz czas na forum znajdę.
kasiab 11:13, 15 maj 2019

Dziękuję Asiu!
makadamia 11:18, 15 maj 2019

Kasia_CS napisał(a)
No ale do spotkania u Kwartecika, to by mogło przestać padać.. a właśnie Dziewczyny, jak jedziecie? Bo pamiętam, że się umawialyście z Iwonka na wspólny dojazd. Czy da radę się dokoptowac z Kajka w foteliku? Bo Małż mi pewnie nie wróci na czas.. chyba, że będę u Ani później po prostu, to wtedy już swoim autem przyjadę

inka74 napisał(a)
Kasia - jak masz fotelik i nie na isofixy tylko do pasów to do mnie się nada. A co z drugą twoją pociechą? Do babci idzie? Mogę po ciebie przyjechać a wcześniej po Asię. 5 osób do mnie wchodzi. Ja jadę z synem więc 3 miejsca zostają wolne. nie ma sensu jechać na tyle samochodów.

Jechać chcę, ale w sprawie szczegółów musimy się dogadać.
Nastawiałam się, że będziemy jechać moim, bo do Danusi jechałyśmy Iwonkowym samochodem - równowaga musi być

Też chciałam zabrać swojego młodszego, żeby męża trochę odciążyć, ale nie wiem jeszcze, czy będzie chętny do jazdy. Jeśli bym miała jechać z nim, to do jednego samochodu się nie zmieścimy.
Godziny Ania nie podawała ale wolałabym raczej wcześniej niż później, bo jest noc muzeów i chciałabym zabrać chłopaków.

Prognoza na razie pokazuje deszcz, ale przynajmniej cieplej
makadamia 11:19, 15 maj 2019

inka74 napisał(a)
U Asi koło 11, u ciebie byśmy były koło 11.30, u Kwartecika wtedy zlądujemy kolo 12.30 jak pisała - chyba, że coś pomieszałam.

Jakby coś kontaktujmy się telefonicznie bo ja nie wiem kiedy teraz czas na forum znajdę.

Zdzwonimy się w piątek, jak już ustalę, czy jadę sama czy w towarzystwie
inka74 11:41, 15 maj 2019

Kwartecik podawała u Zany 12.30 - chyba, że coś pomyliłam. OK. Zdzwonimy się. Jak będziesz młodszego zabierała to ja po prostu pojadę bezpośrednio po Kasię. Jak bez młodzieży - choć w sumie chłopaki może by się dogadali - to jednym pojedźmy. Ja mam najdalej to i tak muszę do ciebie najpierw dojechać. A ja lubię prowadzić, mi to nie przeszkadza.
Zana 11:51, 15 maj 2019

Potwierdzam, Kwartecik pisała u mnie i u kogoś jeszcze, że zaprasza na 12:30.