Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Podmiejski ogródek

Podmiejski ogródek

makadamia 13:45, 21 maj 2019

Dlaczego? Ja nie mam złudzeń co własnej osoby.
Ynteligencja w drugim pokoleniu, słoma z butów wychodzi po mieczu i po kądzieli
Zero prababek w rękawiczkach
tulucy 13:49, 21 maj 2019

Zakrecona napisał(a)

Przeczytałam całą Anię, co nie wykluczyło Tomka , przy Autobiografii Chmielewskiej płakałam ze śmiechu

A Fleszarową-Muskat znasz?

F-M czytałam i to kilka chyba, ale nie pomnę już co...

A Tomka nie pamiętam, czy czytałam, zerknę, bo w domu mam...

Moje niespełnione największe marzenie - mazurskie kajakowe wakacje Tereski i Okrętki

ps. jak nie mam co czytać, to instrukcje itp. też ujdą każde słowo wydrukowane nadaje się do czytania
Brzozowadzie... 13:50, 21 maj 2019

Patrząc na wszystkie wpisy, nie mogę uwierzyć, że naszemu narodowi grozi wtórny analfabetyzm I w te statystyczne półtora książki rocznie na łebka też ciężko uwierzyć.
Łucji zazdroszczę bezpośredniego kontaktu z Musierowiczową, miałam podobne konotacje w dzieciństwie - mam trzy siostry i ani jednego brata. No wypisz wymaluj, jak bohaterki
tulucy 13:51, 21 maj 2019

Brzozowadziewczyna napisał(a)
Patrząc na wszystkie wpisy, nie mogę uwierzyć, że naszemu narodowi grozi wtórny analfabetyzm I w te statystyczne półtora książki rocznie na łebka też ciężko uwierzyć.
Łucji zazdroszczę bezpośredniego kontaktu z Musierowiczową, miałam podobne konotacje w dzieciństwie - mam trzy siostry i ani jednego brata. No wypisz wymaluj, jak bohaterki

Bo my wyrabiamy średnią z górką
April 13:52, 21 maj 2019

Brzozowadziewczyna napisał(a)

A ja wierzę.
Mój syn nie czyta, mój M też nie przepada, no chyba że książki kucharskie
tulucy 13:59, 21 maj 2019

w temacie książkowym - ogrodowym - róża Maigold - kupiona przez Musierowicz
kwartet 14:03, 21 maj 2019

Asia zacytowała mój tekst bez poprawek (a pewnie jeszcze coś do porawki jest)i moja dysortografia jak na widelcu.
makadamia 14:04, 21 maj 2019

tulucy napisał(a)

ps. jak nie mam co czytać, to instrukcje itp. też ujdą każde słowo wydrukowane nadaje się do czytania

Oj nie. Aż tak zdesperowana nie jestem
Facebook dość skutecznie zaspokaja moją potrzebę obcowania ze słowem pisanym
makadamia 14:05, 21 maj 2019

kwartet napisał(a)
Asia zacytowała mój tekst bez poprawek (a pewnie jeszcze coś do porawki jest)i moja dysortografia jak na widelcu.

Edytuję
jolanka 14:07, 21 maj 2019

Kwartecik przypomniała kryminały szwedzkie Camillę Lacberg pożeram Podobno będzie jeszcze jedna ale nie wiem kiedy
Ja tylko mam pewien problem, jak zaczynam czytać to muszę skończyć i żadne tam wtedy sprzątanie, gotowanie i ... jeszcze nie wiadomo kto, co chciałby ode mnie, to może zapomnieć