Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Podmiejski ogródek

Podmiejski ogródek

kwartet 14:08, 21 maj 2019

Dzięki kobietu bo wstyd niejaki w jednym zdaniu to samo słowo pisać na dwa sposoby.
makadamia 14:09, 21 maj 2019

Brzozowadziewczyna napisał(a)
Patrząc na wszystkie wpisy, nie mogę uwierzyć, że naszemu narodowi grozi wtórny analfabetyzm I w te statystyczne półtora książki rocznie na łebka też ciężko uwierzyć.

Mnie też. Rozumiem, że ktoś nie czyta. Ale żeby choć jednej książki w roku? Nawet poradnika? Tak się w ogóle da?

tulucy napisał(a)

Bo my wyrabiamy średnią z górką

I to jest przerażające

tulucy napisał(a)
w temacie książkowym - ogrodowym - róża Maigold - kupiona przez Musierowicz

Nie wiem co odpowiedzieć. Nie jestem różana a Jeżycjadę też bardziej towarzysko przeczytałam
makadamia 14:09, 21 maj 2019

kwartet napisał(a)
Dzięki kobietu bo wstyd niejaki w jednym zdaniu to samo słowo pisać na dwa sposoby.

Całkiem jak mój Starszy
Brzozowadzie... 14:12, 21 maj 2019

A ja tą różę Maigold sprawdziłam kiedyś. Istnieje O ile dobrze pamiętam to jakaś mchowa była. Piękny kolor. Z ładnym oczkiem Lubię takie skojarzenia. Rapsody in Blue też kupilam dla nazwy
makadamia 14:14, 21 maj 2019

jolanka napisał(a)
Kwartecik przypomniała kryminały szwedzkie Camillę Lacberg pożeram Podobno będzie jeszcze jedna ale nie wiem kiedy
Ja tylko mam pewien problem, jak zaczynam czytać to muszę skończyć i żadne tam wtedy sprzątanie, gotowanie i ... jeszcze nie wiadomo kto, co chciałby ode mnie, to może zapomnieć

Właśnie tak miałam przy Millenium
Ale Lackberg nie polubiłam - zbyt przewidywalna

Bonda pisze w podobnym stylu co Szwedzi. Bardziej powieści kryminalne niż kryminały per se. Właśnie zaczynam ostatni tom
kwartet 14:14, 21 maj 2019

Powiem wam że to nie do uwierzenia jest,że po przeczytaniu takiej tony książek sadze takie błedy.Niestety moje chłopaki to po mnie odziedziczyły ino córcie omineła ta przypadłość.
tulucy 14:34, 21 maj 2019

Brzozowadziewczyna napisał(a)
A ja tą różę Maigold sprawdziłam kiedyś. Istnieje O ile dobrze pamiętam to jakaś mchowa była. Piękny kolor. Z ładnym oczkiem Lubię takie skojarzenia. Rapsody in Blue też kupilam dla nazwy

W sumie przez Musierowicz to mam Maigold i jeszcze Nuits de Young (nazwa mnie ujęła bardzo )
Zana 14:45, 21 maj 2019

Ale macie tu fajną dyskusję, a ja przez dwie godziny omawiałam jakąś tam umowę. Buuuuuu....
wiklasia 15:41, 21 maj 2019

U mnie kryminalnie to Mróz był ostatnio na tapecie, ale już się przejadł, za bardzo ponosi go ostatnio wyobraźnia, przerzuciłam się na Puzyńską, Bonda mnie nie zachwyca, a z bajek fantasy lubiłam Andre Norton, tylko, że się kobiecie zmarło parę lat temu i nic nowego już nie będzie buuu... no i Ken Follet, Karol May - taka klasyka
TAR 15:52, 21 maj 2019

Zana napisał(a)
Ale macie tu fajną dyskusję, a ja przez dwie godziny omawiałam jakąś tam umowę. Buuuuuu....

nie bucz, ja robie nudny kosztorys na duza inwestycje i juz mi cyferki po oczach skakaja