Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Podmiejski ogródek

Podmiejski ogródek

makadamia 13:23, 21 maj 2019

April napisał(a)
znam wszystko i większość stoi na półkach.

oj nie. ja musze robic rotacje i oszczędzać miejce na nowe
mrokasia 13:23, 21 maj 2019

makadamia napisał(a)

Zdrajczyni.
Będzie pogoda, będą zdjęcia, będzie relacja. W tej kolejności

Oj tam, oj tam, zaraz takie wielkie słowa
U mnie wychodzi słońce .

makadamia 13:26, 21 maj 2019

inka74 napisał(a)
Jak lubicie Błękitny zamek to i Tajemniczy opiekun by wam się spodobał. Ja do DiU wracam często. Równie dobrze mi się czyta Sanditon z zakończeniem Marie Dobbs i Perswazje. Zależy od nastroju co wybieram. Austeen bezbłędnie wychwytywała wszelkie niuanse i problemy swoich czasów. Uwielbiam jej styl pisania choć w oryginale trudno się czyta.
GoT u mnie w pracy zgnoili. O 3 w nocy oglądali zakończenie. Cieszę się, że praktycznie telewizji nie oglądam.

No przecież że znam Tajemniczego Opiekuna
Ja w szkole tak pożerałam książki, że nawet "Czterech pancernych" przeczytałam a to jest tomiszcze grubsze od Potopu. Większość ludzi nawet nie wie, że serial powstał na podstawie książki

Z tego co widzę, jestem jedyna, której się zakończenie podoba
makadamia 13:30, 21 maj 2019

mrokasia napisał(a)

Oj tam, oj tam, zaraz takie wielkie słowa
U mnie wychodzi słońce .

A niech wychodzi na zdrowie. Ja dzisiaj nieprędko do domu wrócę.
W sumie, jutro jeszcze później.

Także ten...
kwartet 13:31, 21 maj 2019

No dziewczyny piąteczka,wszystko co powyższe i jeszcze full fantastyki i kriminały szwedzke (tylko proszę nie pytać jaki autor bo nie pamiętam)Jak ide do biblioteki to plecakami wynoszę(pani sprawdza w systemie czy już czytałam bo drugi raz potrafię brać).
Tą przypadłopścią dotknięte są wszystkie moje dzieci(zapisane do trzech bibliotek, a najstarszy jeszcze z chmury na kindla ściąga co się da )
Najmłodszy od dwóch lat zdobywa tytuł za najwiekszą ilość przeczytanych książek i nie są to komiksy.
Lektury to zawszemiałam przeczytane zanim dowiedziałam się że są lekturami(no nie wszytkie oczywiśie)
Pisać wypracowań tęż nie umiem ijestem posiadaczką dysortgrafii postępującej
Telewizora też nie posiadamy.

0
TAR 13:36, 21 maj 2019

makadamia napisał(a)

Z tego co widzę, jestem jedyna, której się zakończenie podoba

na pewno jedna z nielicznych w ogole, biorac pod uwage fanow serialu. ot wyjatek
makadamia 13:37, 21 maj 2019

TAR napisał(a)

no co ty, nie wyobrazałas juz sobie swojego wymarzenca? taki Tomek działał na wyobraznie. u mnie to sie zmienialo etapami w zaleznosci co czytałam lub aktualnie ogladalam. swego czasu był to jon bon jovi

Na tamtym etapie nie. W sumie na żadnym etapie niespecjalnie
Z całą pewnością nie byłam typem Moniki Chandler, która w wieku 20 lat miała zaplanowany cały ślub
Ale raz mi się śnił ten najmłodszy chłopaczek z New Kids on The Block
makadamia 13:37, 21 maj 2019

TAR napisał(a)

na pewno jedna z nielicznych w ogole, biorac pod uwage fanow serialu. ot wyjatek

To pewnie przez te moje płytkie i plebejskie gusta
makadamia 13:41, 21 maj 2019

kwartet napisał(a)
No dziewczyny piąteczka,wszystko co powyższe i jeszcze full fantastyki i kriminały szwedzke (tylko proszę nie pytać jaki autor bo nie pamiętam)Jak ide do biblioteki to plecakami wynoszę(pani sprawdza w systemie czy już czytałam bo drugi raz potrafię brać).
Tą przypadłopścią dotknięte są wszystkie moje dzieci(zapisane do trzech bibliotek, a najstarszy jeszcze z chmury na kindla ściąga co się da )
Najmłodszy od dwóch lat zdobywa tytuł za najwiekszą ilość przeczytanych książek i nie są to komiksy.
Lektury to zawsze miałam przeczytane zanim dowiedziałam się że są lekturami(no nie wszystkie oczywiśie)
Pisać wypracowań tęż nie umiem.
Telewizora też nie posiadamy.

No, z dziećmi to zobaczymy jak to będzie. Starszy do tej pory lubi, żeby mu czytać do snu, ale sam z siebie... Widzę, że czytanie to u niego pochodna zainteresowań kolegów - czyta zachłannie to, co czytają koledzy

A u Młodszego nie za bardzo widzę zainteresowanie książkami. Za to naleśniki lubi smażyć
TAR 13:42, 21 maj 2019

makadamia napisał(a)

To pewnie przez te moje płytkie i plebejskie gusta

parsknełam, detoxem herbalem, bo akurat pije