Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Makusia 10:52, 13 lip 2017

Gosia - jak to określiła AniaCh- zależy po której stronie mocy stoisz Skojarzenia - pierwsze są raczej oderwane od osoby, a odnoszą się do odbioru "społecznego". Uwierz mi, że różne rzeczy się słyszało. Niektórych nie przystoi powtarzać

Aniu, chodziłam tam na siłownię trzy miesiące- podobało mi się, bo luźno i bez tłoku. Potem mój M miał rekonstrukcję kolana i zrezygnowałam i do tej pory się zebrać nie mogę

Natka, kogo tu znasz- mów mi tu zaraz Może być na priv- powinno wręcz

Johanka, teraz to już nie ma rozróżnienia kompetycyjnego- jedynie tradycja i przyzwyczajenie, oraz- w praktyce zakres spraw omijanych szerokim łukiem

Makusia 10:54, 13 lip 2017

Asiu, ale Ania bardzo lubi czerwony Wiele ruchomości ma w tym kolorze

Iwka- otóż to
AnnaCh 10:56, 13 lip 2017

Makusia napisał(a)
Aniu, chodziłam tam na siłownię trzy miesiące- podobało mi się, bo luźno i bez tłoku. Potem mój M miał rekonstrukcję kolana i zrezygnowałam i do tej pory się zebrać nie mogę
To może wrócisz? Ja siłke chyba na razie odpuszczam, ale te różne treningi i zumbę jak najbardziej

Mam tylko jedna czerwoną ruchomość A mój Jasio mówi, że to koralowy (tak zresztą w dowodzie jest )
Makusia 10:58, 13 lip 2017

AnnaCh napisał(a)
To może wrócisz? Ja siłke chyba na razie odpuszczam, ale te różne treningi i zumbę jak najbardziej

Skąd- ja padłabym na zawał, wylew (przez mojego Pierworodnego zwany "przelewem") i różne inne śmiertelne dolegliwości po 10 minutach! Ja po 30 min na orbiteku ledwo łapię pion, a wiem, co oni z ludźmi na tych skakaniach robią, i w jakim tempie
mrokasia 11:02, 13 lip 2017

Makusia napisał(a)

Skąd- ja padłabym na zawał, wylew (przez mojego Pierworodnego zwany "przelewem") i różne inne śmiertelne dolegliwości po 10 minutach! Ja po 30 min na orbiteku ledwo łapię pion, a wiem, co oni z ludźmi na tych skakaniach robią, i w jakim tempie

No właśnie, to strasznie dziwne jest - po tylu godzinach pracy w ogrodzie, ręcznym plantowaniu ziemi, kopaniu dołów, noszeniu ciężkich roślin itp. powinnyśmy mieć żelazną kondycję. A przynajmniej ja - nie tylko nie mam żelaznej ale nie mam żadnej kondycji .
Kawa 11:03, 13 lip 2017

hihihi
no sie domyślałam że Martusia gdzieś się czai w korytarzach..
noo wygadana i elokwentna przecie...

kurcze za mna też chodzi jakaś siłownia...ale nie mogę do niej trafić poduszka i łóżeczko mimo wzystko abrdziej do mnie przemawia

ząb przestał bolec?
AnnaCh 11:06, 13 lip 2017

Martuś, ale moja koleżanka mówi, że ten chłopak co to prowadzi dziś na tym funkcjonalnym bardzo fajnie to robi, podchodzi indywidualnie, żeby dobrze ćwiczyć. Dasz radę, jak ja po wielkiej przerwie wczoraj byłam na dwóch zajęciach i półtorej godziny dałam radę A po ćwiczeniach jaki power, kuchnię jeszcze sprzątałam
Plan jest, że o 19 funkcjonalny, a jak nie padniemy, to o 20 na brazylijskiej pupie zostajemy
Lulilaj 11:14, 13 lip 2017

mrokasia napisał(a)

No właśnie, to strasznie dziwne jest - po tylu godzinach pracy w ogrodzie, ręcznym plantowaniu ziemi, kopaniu dołów, noszeniu ciężkich roślin itp. powinnyśmy mieć żelazną kondycję. A przynajmniej ja - nie tylko nie mam żelaznej ale nie mam żadnej kondycji .

Otóż to .
Darń zedrę ale jazda na rowerze pod górkę to dla mnie nieosiągalny wyczyn
Czytaj: idę piechotą a rower prowadzę
Lulilaj 11:15, 13 lip 2017

AnnaCh napisał(a)
Nie aż tak nie

Hmmm... główkuję dalej a że dziś nie jest dobry dzień na myślenie, chwilkę mi to zajmie
asiak 11:18, 13 lip 2017

Ło, matko jakimi szyframi dziewczyny piszą... granatowy, niebieski, czerwony, papuga...
Ja jestem w takim razie zacofana, bo nie wiem o co chodzi?
Martuś odpoczywaj pod nieobecność dziecka
Pozdrawiam