Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Jak to wszystko ogarnąć?

Jak to wszystko ogarnąć?

Margerytka40 10:32, 02 gru 2016

makadamia napisał(a)
Nic się nie martw - Twoja kaskada towarzyszy mi przy zasypianiu.
Zdaje się, że nie jestem jedyna, która liczenie baranów zastępuje wymyślaniem ogrodów

Asiu a Ty w ogóle śpisz?
makadamia 10:39, 02 gru 2016

I to dużo za dużo
Najczęściej usypiam razem z moimi chłopakami koło 9 wieczór
TeresaK 15:20, 02 gru 2016

Teraz już wiem Asiu, skąd tyle pomysłów . Jak od 9.oo do 9.00 śpisz , to jest czas, żeby się wyśniło , , . Wiem, wiem, zbyt piękne, żeby było prawdziwe
Zielona 17:59, 02 gru 2016

Wiesz co... normalnie się tu zrobiło jak za najlepszych czasów u mnie Kawiarenka pełną parą, tematy ciekawie rozwijane, mądrych interlokutorów bez liku, strony pędzą jak szalone, a Ty w tym wszystkim pięknie nabierasz wiatr w żagle! Jestem po wrażeniem i nie mogę się powstrzymać, by nie napisać: a nie mówiłam!!!!!

PS Nihi-Makadamio Byłam i jestem Twoją fanką od wieeeeeelu lat Serdecznie Cię pozdrawiam!
makadamia 20:40, 02 gru 2016

Ogrodowisko i muratora łączą bliskie więzy.
Zdaje się, że i Pestka tutaj zawitała
Pozdrawiam serdecznie również - bardzo lubię Twój ogród

Teresko - aż tak dobrze to nie ma. Wstaję do pracy o 6.
Masakra, ale przynajmniej przed korkami się wyrabiam
Co więcej, latem nawet w weekendy budziłam się przed 7-ą i miałam błogosławioną godzinkę spokoju, póki wampirki się nie pobudziły
Gruszka_na_w... 20:51, 02 gru 2016

makadamia napisał(a)

Ojejku, a ja się z lubością zaczytywałam Twoim wątkiem w czasie budowy. Nie miałam pojęcia, że... Ty to Ty Teraz mam okazję podziękować za ciekawą lekturę.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Zielona 20:56, 02 gru 2016

makadamia napisał(a)
Zdaje się, że i Pestka tutaj zawitała
Pozdrawiam serdecznie również - bardzo lubię Twój ogród

Masz rację... bawimy się na jednym małym podwórku. Chociaż... kiedy ktoś sugeruje, że powinnam pisać bloga, odpowiadam, że jest ich w sieci tyle, że nie mam przekonania, czy jest miejsce na kolejnego. Z drugiej strony... fora wnętrzarskie, ogrodowe, lifestyle'owe zasiedlają niemal te same osoby... Śledzę wiele zagranicznych, zwłaszcza amerykańskich blogów i widzę, że jesteśmy jedynie kroplą w oceanie. Zarówno pod względem ilościowym, jak i niestety wciąż jakościowym... No ale... jeszcze kilka lat temu polowanie na konkretne wzory, meble było ogólnoforumowym przedsięwzięciem. Dzisiaj - jest szybkim lotem przez sklepy założone przez Forumki

Teresko - wybacz off-topic
Zielona 20:58, 02 gru 2016

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

Ojejku, a ja się z lubością zaczytywałam Twoim wątkiem w czasie budowy. Nie miałam pojęcia, że... Ty to Ty Teraz mam okazję podziękować za ciekawą lekturę.

Zdemaskowałam ostatecznie Asię? Ups... Mam nadzieję, że wybaczy, bo już wcześniej padały słowa choćby o relacjach z powstawania elewacyjnego sidingu.
TeresaK 22:52, 02 gru 2016

Tylko chwilę mnie nie było, a tu tyle się dzieje
Czuję się niesamowicie wyróżniona, że na moim wątku "spotykają się" osoby, które znają się już z innego podwórka. Nie, nie... zostało ustalone, że to, to samo podwórko, tylko inna piaskownica .
Ale mi miło Was gościć .
TeresaK 23:02, 02 gru 2016

Zielona napisał(a)
Wiesz co... normalnie się tu zrobiło jak za najlepszych czasów u mnie Kawiarenka pełną parą, tematy ciekawie rozwijane, mądrych interlokutorów bez liku, strony pędzą jak szalone, a Ty w tym wszystkim pięknie nabierasz wiatr w żagle! Jestem po wrażeniem i nie mogę się powstrzymać, by nie napisać: a nie mówiłam!!!!!

Martuś - nie wiem, co powiedzieć, bardzo dziękuję za tyle miłych słów. Nie wiem czy na nie zasługuję. Wierzyłaś we mnie i cieszę się, że nie zawiodłam. Nie lubimy jak ktoś mówi: "a nie mówiłam". Ale w tym przypadku z satysfakcją przyznaję Ci rację